Imprimă această pagină
CONSILIUL JUDEȚEAN A ALOCAT BANI PENTRU PLATA SALARIILOR PERSONALULUI NECLERICAL

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Mehedinți, convocată de președintele Aladin Georgescu și desfășurată în sistem online, s-a făcut o rectificare bugetară prin care s-a rezolvat problema plății salariilor personalului neclerical din județul Mehedinți pentru luna septembrie. Banii au fost alocați, în contextul în care rectificarea Guvernului a fost întârziată și insuficientă.

Consilierii județeni, reuniți în ședință ordinară, în sistem on-line, a alocat nu mai puțin de 130.000 de lei din bugetul propriu pentru plata salariilor personalului neclerical, 282 de posturi, din luna septembrie. Președintele Consiliului Județean spune că la rectificarea bugetară, Guvernul nu a alocat niciun leu.

„Astfel, deși situația financiară a Consiliului Județean nu este deloc fericită, ci mai degrabă îngrijorătoare în ceea ce privește ultima parte a anului, s-a alocat suma de 130.000 lei din bugetul propriu, în completarea sumelor destinate salariilor personalului neclerical pentru luna septembrie. Este vorba despre 282 posturi aprobate pentru care banii alocați la începutul anului de către Guvern au fost insuficienți”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Potrivit președintelui CJ Mehedinți, vor fi probleme și la plata salariilor pe ultimele 3 luni ale anului. „Probleme vor fi și la plata salariilor pentru ultimele trei luni ale anului întrucât la rectificarea bugetară făcută cu cea mai mare întârziere și pe genunchii obosiți de campania internă din PNL, Guvernul nu a alocat niciun leu pentru capitolul care asigură plata salariilor personalului neclerical.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

„Guvernul PNL al României a uitat de problemele românilor, ocupați fiind cu campania lor internă. Rectificarea bugetară s-a făcut cu mare întârziere, iar administrațiile locale din toată țara au mult de suferit. La noi în Mehedinți, Guvernul nu a alocat niciun leu pentru capitolul care asigură plata salariilor personalului neclerical. De asemenea, așteptăm probleme și la plata salariilor pe ultimele trei luni ale anului, tot datorită acestui guvern, cel mai probabil obosit de luptele lor interne și de propriile lor interese. Situația financiară a Consiliului Județean nu este deloc fericită, dar asta nu ne-a împiedicat să alocăm suma de 130.000 de lei din bugetul propriu. Consiliul Județean este și va fi mereu alături de mehedințeni!”, a declarat și vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ramona Cupă.

Citit 1061 ori Ultima modificare Joi, 30 Septembrie 2021 20:31
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…