Imprimă această pagină
CONTRACTUL PENTRU MODERNIZAREA AMBULATORIULUI SPITALULUI JUDEȚEAN, SEMNAT LA RÂMNICU-VÂLCEA

Președintele Consiliului Județean Mehedinti, Aladin Georgescu, a semnat astăzi contractul de finanțare pentru reabilitarea, modernizarea și extinderea ambulatoriului integrat al Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin, într-un cadru festiv, la Râmnicu Vâlcea. Evenimentul a beneficiat de participarea vicepremierului Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, care a venit în județul Vâlcea pentru a semna contracte de finanțare cu fonduri europene pentru județele Dolj, Vâlcea și Mehedinți.

La Râmnicu Vâlcea, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a fost însoțit de secretarul de stat în cadrul MDRAP, Alin Chirilă. „Pentru noi, mehedințenii, proiectul semnat azi este al treilea din strategia pentru dezvoltarea infrastructurii de sănătate pe care am gândit-o pe de o parte pentru pacienți, iar pe de altă parte pentru medici. În perioada următoare vom demara procedurile de achiziție a serviciilor de proiectare și execuție. Îi mulțumesc domnului vicepremier Daniel Suciu pentru susținerea proiectelor județului Mehedinți! De asemenea, îi mulțumesc doamnei director general al ADR S-V Oltenia, Marilena Bogheanu pentru sprijin și colegului meu de la Consiliul Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, pentru găzduirea evenimentului de azi!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Proiectul „Extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate Integrat din cadrul Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin”, a fost depus pe Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii sanitare și sociale. Valoarea totală a investiției este de 12 055 298,60 lei.

În urma implementării proiectului, se va moderniza ambulatoriul actual, se va construi un nou corp de clădire, în vecinătatea celui existent, se vor realiza alei și trotuare de circulație pietonală, precum și amenajări peisagistice. Totodată, se vor dota cabinetele medicale cu aparatură și mobilier și se vor înființa alte cabinete pentru specializări precum: dermato-venerologie, nutriție și boli metabolice, hematologie, psihologie medicală, evaluare psihologică, destinate diagnosticării și tratării pacienților în regim Ambulatoriu.

Citit 1493 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…