Imprimă această pagină

Consiliul Județean Mehedinți are în implementare un proiect pe Programul Operațional Regional, în valoare de 48 de milioane de euro, constând în reabilitarea și modernizarea a 112 kilometri de drumuri județene. (VIDEO - declarația președintelui CJ Mehedinți)

„La finele lunii iunie vom avea toate autorizațiile de construcții pentru cele 4 loturi. Se modernizează corpul drumurilor, se vor turna două, chiar trei straturi de asfalt. De asemenea, de o parte și de alta a drumurilor, în intravilanul localităților, acolo unde terenul permite, se vor construi, pe acest proiect, trotuare și se va asigura accesul la proprietăți la toate gospodăriile dinn intravilanul localităților și se vor construi podețe”, a explicat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu. 

Iată care sunt cele 4 loturi:

Lot 1 - DJ 562A, Gruia - Rogova, circa 26 km, 2 poduri reparate, 16 podețe reparate, 5.594 de metri liniari de trotuare amenajate, 130 de amenajări drumuri laterale;

Lot 2 - DJ 563, din DN 56 A până la Oprișor, 16 km, 2 poduri reparate, 17 podețe reparate, 2.000 de metri de trotuare amenajate, 94 de amenajări drumuri laterale;

Lot 3 - DJ 561A, Oprișor - Bălăcița, circa 12 kilometri, 3 podețe noi, 1 podeț reparat, 587 de metri de trotuare amenajate, 38 de amenajări drumuri laterale;

Lot 4 - DJ 561A, Bălăcița - Tâmna, încluzând și 3,578 de km din DJ 606A, circa 33 de kilometri, 4 poduri reparate, 42 de podețe reparate, 7.497 de metri de trotuare amenajate, 95 de amenajări drumuri laterale.

În perioada următoare se vor evalua ofertele depuse urmând ca în cel mai scrut timp, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, să semneze contractele de execuție și să înceapă lucrările. Important de știut este că pe lângă modernizarea sau reabilitarea drumurilor, se vor realiza trotuarele și toate accesele la proprietăți în interiorul localităților.

Pentru cel de-al cincilea lot, DJ607: Strehaia (intersecție cu DN 67A) — Grozești — limita județ Gorj, de 26,018 km s-a relansat procedura de licitație.

Citit 1937 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2019 22:51
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…