Imprimă această pagină

Imagini șocante pe rețelele de socializare! Primarul Orșovei, Marius Stoica, pare să o fi luat-o razna rău de tot! Aflat în vizită pe șantierul unor asfaltări din Orșova, primarul s-a suit la volanul și manetele unui cilindru compactor cu care a început să se plimbe nestingherit printre muncitori. Asta, fără a avea autorizație pentru a manevra un asemenea utilaj! Protecția muncii e pe recepție? Consilierul său l-a filmat și l-a felicitat!

Marius Stoica pare să nu scape nicio ocazie de a se da în stambă, prin municipiul pe care îl păstorește ca primar. Pe data de 22 noiembrie 2021, Stoica a plecat pe șantier pentru a verifica lucrările de asfaltare. Până aici nimic rău, însă odată ajuns la fața locului s-a suit călare pe un cilindru compactor cu care se plimba printre muncitori, mândru nevoie mare. Nu vreau să mă gândesc ce se putea întâmpla dacă scăpa utilajul de sub control, având în vedere, cel mai probabil, că pentru a manevra un asemenea utilaj, trebuie să ai ceva autorizări sau cursuri de specializare.

Interesant este faptul că filmulețul bravurii primarului a fost postat pe Facebook chiar de către consilierul său personal, Popa Ioan Petre, cel care ar fi trebuit să îi spună să se dea jos de pe utilaj.

Consilierul chiar se simte mândru de șeful său și însoțește clipul video de următorul comentariu: „În cursul zilei de azi 22.11.21, pe la ora prânzului, dorind să transmit primarului problemele unor cetățeni l-am căutat la cabinet. De acolo mi s-a transmis că dumnealui este plecat pe lucrările de asfaltare în zona Decebal. Ajuns acolo am întrebat muncitorii asfaltatori dacă l-au văzut pe primar prin zonă? Unul îmi face un semn discret indicându-mi spre unul dintre cilindrele compactoare. Urmează: Șoc Șoc, Șoc!!! De aici înainte las filmarea făcută în gen paparatzzii să continue ce a surprins. Scuze pentru neprofesionalismul filmării ! Paparatzziul este un diletant”.

Probabil, organele competente se vor autosesiza în consecință, până când primarul nu se gândește să ia la ture și vreo autobasculantă prin oraș!

Citit 1192 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Noiembrie 2021 12:05
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…