VEZI CÂT AI DE PLATĂ LA IMPOZITUL PE 2019!

LOCUIEȘTI ÎN SEVERIN? AI O CASĂ, UN APARTAMENT SAU UN AUTOTURISM? VEZI CÂT COSTĂ IMPOZITUL PE ANUL 2019! jurnalmehedinti.ro îți prezintă grila de impozite pentru acest an. Vezi unde te încadrezi!

După cum au anunțat autoritățile locale din Drobeta Turnu Severin, impozitele nu s-au majorat față de anul trecut. Singura ajustare este cea generată de rata inflației, dar este nesemnificativă - 1,3 %! Vezi mai jos cât trebuie să plătești impozit anul acesta, în funcție de bunurile mobile sau imobile pe care le deții! Tabelul arată impozitul pe 2019, prin comparație cu cel pe anul trecut și cum s-a aplicat indexarea de 1,3 la sută ce rezultă din rata inflației:

 

Citit 10620 ori Ultima modificare Luni, 07 Ianuarie 2019 21:41
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

3 comentarii

 • Link la comentariu Vereș Dan Simion Miercuri, 19 Ianuarie 2022 12:16 postat de Vereș Dan Simion

  Dacă avem separare de rol și să spunem că impozitul pe clădire este 250 RON,plătesc eu 250 RON și soția 250 RON sau se împarte la jumătate, adică eu 125 și soția 125?

  Raportează
 • Link la comentariu Ianculescu lucian Miercuri, 22 Ianuarie 2020 20:54 postat de Ianculescu lucian

  Se fac niste abuzuri criminale la taxe si impozite ,au calculatoare diferite cu dubla evidenta tip '' AL CAPONE'' ,anul trecut in 2019 ne-au facut -SEPARARE DE ROL- si acum prin niste mismasuri au dublat sumele de impozite !!! Masina dacia 1300 care am radiat-o anul trecut in 2019 este trecuta la taxe in continuare si la teren si case cu se respecta zonele si sunt niste abuzuri srigatoare la cer !!!!Rog cadrele de raspundere de la taxe si impozite sa rezolve aceasta JECMANEALA CRONICA !!!!

  Raportează
 • Link la comentariu Turcin florin Joi, 09 Ianuarie 2020 12:05 postat de Turcin florin

  Cat am de plata la masina

  Raportează

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…