Taxe și impozitele locale nu se majorează

Severinenii pot sta liniștiți! TAXELE ȘI IMPOZITELE LOCALE NU SE MAJOREAZĂ! Este anunțul făcut în direct de către primarul Marius Screciu la RTS. Primarul a spus că în ciuda faptului că bugetul local a scăzut, oamenii nu trebuie să sufere.

„Nu am majorat și nu vom majora taxele locale. Dacă nu ar fi fost această pandemie, poate ar fi crescut, pentru că avem printre cele mai mici taxe și impozite din țară. Cel puțin de când sunt eu primar, nu s-au mai majorat deloc. Ele s-au mai mărit, dar numai cu indicele de inflație. Acesta nu ține de noi, e obligatoriu, ține de Guvern. Am păstrat aceleași taxe, chiar dacă au venit mai puțini bani la Primărie. Am considerat că nu putem pune în sarcina contribuabilului, în aceste momente dificile, nevoia noastră de bani la bugetul local. Trebuie ca mai întâi noi să ne reorganizăm, să dăm la o parte tot ce nu este funcțional și justificat în Primărie și de abia de anii viitori, dacă lucrurile revin la normal, dacă reîncepe să funcționeze la parametri normali economia locală, atunci ne gândim și la o mărire rezonabilă de taxe. Dar până atunci, am considerat că trebuie mai întâi să ne facem noi curat în ograda noastră, să găsim soluții și abia apoi să ne îndreptăm către cetățeni”, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Citit 1833 ori Ultima modificare Luni, 18 Ianuarie 2021 23:44
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…