Consilierii locali ai comunei Prunișor și-au ales astăzi viceprimarul (vezi VIDEO, sus!). În ședința de Consiliu Local a mai depus jurământul și ultimul dintre cei 11 consilieri aleși în septembrie 2020, a fost desemnată componența comisiilor de specialitate și a fost aprobat Regulamentul de Ordine Interioară. La evenimentul festiv au fost prezenți senatorul PSD Liviu Mazilu și deputatul PMP – Ion Cupă. Noul viceprimar al comunei Prunișor, Daniel Trușculescu, a obținut 8 dintre cele 11 voturi valabil exprimate și este cel de-al doilea viceprimar al PMP din județul Mehedinți, după cel de la Balta, Dorel Podeanu.

Astăzi a avut loc cea mai importantă ședință a noului Consiliu Local al comunei Prunișor, de după alegerile locale. A fost ales viceprimarul care îl va seconda în administrația publică locală pe primarul PMP Emilian Vîlcu. Dacă primarul comunei Prunișor provine de la PMP, putem spune că echipa popularilor mehedințeni s-a reîntregit aici, deoarece noul viceprimar este tot de la PMP și se numește Daniel Trușculescu. Este, de fapt, cel de-al doilea viceprimar PMP ales în Mehedinți, după cel de la Balta.

Contracandidatul viceprimarului ales a fost Ciprian Măciucă, fostul viceprimar, de la PNL, iar în urma votului secret al celor 11 consilieri, Daniel Trușculescu a obținut 8 voturi, Ciprian Măciucă (PNL) a obținut 2 voturi, iar un vot a fost nul, deoarece consilierul care l-a exercitat nu a ales niciunul dintre candidații de pe buletinul de vot.

În Consiliul Local al comunei Prunișor, configurația politică este următoarea: PMP – 4 consilieri, PNL – 4 consilieri, PSD – 3 consilieri. Pentru viceprimarul Trușculescu au votat cei patru consilieri PMP, cei trei consilieri de la PSD și un consilier de la PNL.

La eveniment au fost prezenți senatorul PSD Liviu Mazilu și deputatul PMP Ion Cupă, precum și candidatul PMP pentru funcția de senator, Florin Gagea.

„Consider că este un moment important pentru comuna Prunișor, felicitări domnului viceprimar pentru alegerea de astăzi, felicitări domnului primar pentru că are o echipă bună de consilieri responsabili. Vreau să vă atrag atenția tuturor că nu mai este timp de dispute politice interne, că așteptările cetățenilor sunt foarte mari, sper să mergeți mai departe împreună pentru dezvoltarea acestei comunități, pentru că urmează niște ani nu tocmai ușori pentru România. Din partea mea, veți avea întreg sprijinul meu ca parlamentar pentru comunitatea din Prunișor, pentru toate proiectele domnului primar și al consilierilor locali și vă asigur de tot sprijinul Consiliului Județean Mehedinți. Vă îndemn să veniți cu proiecte noi, să țineți seama de punctul de vedere al secretarului general al comunei și vă urez mult succes”, a declarat senatorul PSD, Liviu Mazilu.

„Vreau să mulțumesc în primul rând atât consilierilor locali care m-au ales, cât și celor care nu m-au ales, îmi doresc o colaborare bună, pentru a putea sprijini proiectele domnului primar, pentru ca aceste proiecte să fie duse la bun sfârșit, în beneficiul locuitorilor acestei comune”, a declarat viceprimarul comunei Prunișor, Daniel Trușculescu.

„Ne mândrim cu cel de-al doilea viceprimar al nostru, domnul Trușculescu, echipa este reîntregită acum, iar primarul Emilian Vîlcu are o șansă mare de a revitaliza și dezvolta această comună”, a precizat deputatul PMP, Ion Cupă.

 

Citit 3093 ori Ultima modificare Marți, 10 Noiembrie 2020 18:27
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…