O primăvară plină de spectacole și evenimente culturale de excepție, la Severin! Luna martie va însemna o suită de spectacole de calitate la Palatul Culturii „Teodor Costescu”. Totul începe pe 7 martie cu un concert Fuego și se va finaliza cu spectacole pentru copii și o comedie, spre finele lunii. Pentru concertul lui Tudor Gheorghe, biletele s-au epuizat!

La Palatal Culturii „Teodor Costescu”, primăvara debutează în forță cu un concert de excepție susținut de Fuego, în cinstea femeilor, pe data de 7 martie. Și acesta e doar începutul, pentru că pe 18 martie, Tudor Gheorghe va susine un alt spectacol magnific. Pe 27 Martie vor avea loc două spectacole pentru copii și o comedie.

Momente de neuitat, dedicate, evident, femeii, într-o lună în care este sărbătorită din plin, va oferi Tudor Gheorghe. Biletele s-au epuizat în doar două zile.

Severinenii s-au obișnuit deja cu spectacole de calitate și de înaltă ținută la Palatul Culturii, unde, de altfel, activitatea culturală rămâne una extrem de bogată și variată.

Citit 9295 ori Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2019 11:29
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…