Consiliul Local va încheia un parteneriat cu experții contabili pentru a verifica drastic asociațiile de proprietari. În afară de asta, consilierii locali din Severin au mai făcut un pas către preluarea Portului Drobeta, iar de azi înainte, o stradă din Severin va purta numele marelui fotbalist Ilie Balaci.

În ședința ordinară di 28 februarie a Consiliului Local Drobeta Turnu Severin, consilierii au aprobat mai multe proiecte de hotărâre deosebit de importante. Printre acestea amintim încheierea unui perteneriat cu corpul experților contabili pentru efectuarea unor expertize financiar-contabile la asociațiile de proprietari, un nou pas către preluarea Portului Drobeta de către municipalitate și o veste de suflet pentru severineni: Serpentina Roșiori se va numi de azi Strada Ilie Balaci.

Citit 7752 ori Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2019 10:57
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…