La ORA PRIMARULUI, veți putea asculta dialoguri interesante cu primari, despre problemele lor, despre realizările și insuccesele lor, despre proiecte și dezvoltare. Începem cu primarul Severinului, Marius Screciu!

Deschidem o serie de interviuri din care veți afla cine sunt primarii noștri și ce au făcut ei. Rubrica va fi personalizată și veți găsi fiecare interviu, cu un simplu click pe bannerul aflat pe coloana din dreapta a portalului media. 

Și începem, evident, cu primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu. Urmăriți o discuție sinceră despre cele mai arzătoare probleme alemunicipiului reședință de județ! De la termoficare și proiecte europene și până la perspective din domeniul turistic, cultural și edilitar. Primarul a răspuns cu sinceritate la întrebări și a venit cu informații de ultimă oră: A reușit să contracteze împrumutul de păcură de la rezerva de stat și vrea să construiască o centrală termică în cogenerare, utramodernă, eficientă și durabilă.

Vezi întreaga discuție în materialul VIDEO aflat asupra textului!

Citit 2958 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Februarie 2019 04:13
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…