Un proiect deosebit a fost adoptat de consilierii locali ai municipiului Drobeta Turnu Severin și vine în sprijul elevilor care obțin performanțe notabile la olimpiadele școlare. Copiii vor primi sume de bani și diplome de recunoștință din parte conducerii municipiului.

Ne-am dorit cu toții, ani de zile, ca performanțele copiilor noștri să fie recunoscute și încurajate la cel mai înalt nivel. În afară de felicitările primite de la părinți și profesorii, micii campioni la învățătură au primit rareori și premii în bani. Această nedreptate poate lua sfârșit după ce Consiliul Local a adoptat o hotărâre prin care elevii din învățământul preuniversitar și gimnazial din Severin, care au obținut performanțe la competițiile școlare vor fi premiați. Inițiativa aparțiene doamnei consilier Andrada Turbat.

An de an, liceele de prestigiu din Severin, dar și cele câteva școli generale de tradiție formează adevărați campioni la învățătură. Aceștia se întorc cu premii importante de la olimpiadele naționale și internaționale. Din păcate, avem prea puțină grijă de copiii inteligenți ai municipiului. Acum, ei vor putea primi sume de bani în semn de recunoaștere a meritelor lor.

Citit 12048 ori Ultima modificare Vineri, 27 Aprilie 2018 07:55
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…