Una spune și alta face! Una declară azi și alta semnează mâine! Iar la el asta e o stare de normalitate. Copt de dosare penale, unele destul de amenințătoare, primarul din Baia de Aramă își vede liniștit de combinații și se îndoaie după cum bate vântul. Primarul din Baia de Aramă era supărat pe președintele Consiliului Județean Mehedinți că nu l-a ajutat să facă pârtia de schi, dar acum îi mulțumește politicos pentru fărămiturile aruncate. Mare om, Mare caracter! (video: TELE2 Drobeta)

Mare om, mare caracter, după cum spuneam! Primarul orașului Baia de Aramă este un om maleabil și adaptabil la vremurile în care trăim, De fapt, pentru el nu prea a contat niciodată partidul, liderul sau cuvântul dat! A acționat doar după interesul de moment. A dansat cu PDL și apoi a jurat că s-a născut pesedist, a sărit la gâtul lui Aladin Georgescu și apoi l-a primit cuminte la Primărie și i-a mulțumit că i-a dat creșă în loc de pârtie de schi. Nici nu mai contează! Bani să iasă! Bucurie mare zilele trecute pe capul primarului, care, aflat cu Aladin la masă, a mulțumit politicos pentru fărămiturile lăsate. Deși cu numai două luni în urmă spunea că nu are nevoie de creșă, că are campus școlar.

Cui îi trebuie creșă la Baia de Aramă

Potrivit statisticilor oficiale, la 1 iulie 2017, orașul Baia de Aramă avea o populație de 5.557 de locuitori Dintre aceștia, 134 sunt copii cu vârsta cuprinsă între 0 și 2 ani, adică taman cei care sunt de dus la creșă. mai mult, copiii între 0 și un an erau 42, cei cu vârsta de 1 an erau 44, iar cei între 1 și 2 ani erau 48. Asta ca să ne convingem ce mare nevoie de creșă era la Baia de Aramă.

Cumințenie suspectă

Cumințenia domnului primar este destul de suspectă. Nu știm ce resorturi interne o întreține. Știm însă că primarul așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă va merge sau nu la închisoare. Tribunalul Judeţean Mehedinţi s-a pronunţat în dosarul care îl vizează, condamnându-l la patru ani de închisoare cu executare, sentinţa putând fi atacată cu apel. De-a lungul anilor, edilul şef din zona de nord a Mehedinţiului a fost judecat în mai multe dosare de fraudare a fondurilor europene de la APIA, situaţia acestora nefiind clarificată. În ceea ce priveşte acest dosar, primarul de la Baia de Aramă a dispus tăierea ilegală a unor arbori, iar firma care a executat această lucrare a fost SC TRANS EXFOR SRL, firma la care el a fost administrator până când a devenit primar.

Citit 7682 ori Ultima modificare Vineri, 02 Februarie 2018 13:54
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…