Scene incredibile! Împărțirea sărărciei la a doua încercare s-a lăsat un un scandal monstru în Consiliul Județean Mehedinți. Și mai trist e faptul că la gâtul președintelui forului județean a săit unul dintre vechi și consecvenți primari ai PSD. Abuzurile în lanț ale șefului de județ s-au extins de la excluderea presei din instituție, la trântitul ușii în nas primarilor. Tensiunea a atins cote maxime în PSD și s-a revărsat pe holurile Consiliului Județean.

Scene incredibile în Consiliul Județean Mehedinți, unde, la a doua încercare, s-a împărțit bugetul provenit din redistribuirea cotelor defalcate din impozitul pe venit. Sumele mici și împărțite discreționar i-au enervat la culme pe unii dintre primarii PSD. Primarul comunei Vînjuleț, cunoscut ca un vechi și importatnt activist PSD a fost singurul care a venit să îi ceară socoteală președintelui Aladin Georgescu, pentru nedreptatea de care a dat dovată la împărțirea banilor. A încercat să îl ia la rost, dar președintele a intrat în birou și, efectiv, i-a dat cu ușa în nas primarului. O scenă la fel de șocantă a avut loc la finalul ședinșei de consiliu, când primarul Costache Nistor i-a certat pe consilierii județeni, acuzându-i de obediență.

Primarul din Vînjuleț a răbufnit pentru a doua oară în ultimele două săptămâni, iar după ce a dat dovadă de curaj, din bugetul primăriei sale i s-au tăiat circa 400.000 de lei. În exclusivitate pentru postul nostru de televiziune, primarul Costache Nistor a povestit tot ce avea pe suflet și a precizat că Aladin Georgescu este, pentru el, doar un simplu consilier județean, pe care l-a ajutat foarte mult să devină președinte.

Vezi un interviu în exclusivitate pentru TELE2 DROBETA, cu primarul Costache Nistor, AICI

În ședința Consiliului Județean, împărțirea sărăciei s-a votat în cele din urmă, după ce președintele Aladin Georgescu a luat la pas comunele în care primarii ar fi putut fi nemulțumiți. Cum i-a convins să accepte bani mai puțini, numai el știe!

Citit 4102 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Ianuarie 2018 18:50
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…