ANUNȚ PUBLICITAR

ANUNȚ PUBLICITAR privind procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probaţiune Mehedinți

Direcţia Națională de Probaţiune, cu sediul în București, str. Apolodor, nr. 17, sector 5, demarează procedura de închiriere a unui spațiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probaţiune Mehedinți.

Documentația de atribuire a contractului de închiriere, este pusă la dispoziția persoanelor interesate de către Direcţia Economică – Compartimentul Achizitii Publice din cadrul DNP camera 40, etajul 6, între orele 8.00-16.30, persoană de contact – Daniel DUȚĂ, telefon 0738.672.618, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau se poate regăsi pe site-ul www.just.ro ,accesând secțiunea Informații de interes public/achiziții publice.

Ofertele vor respecta cerințele tehnice din documentația de atribuire.

Criteriul de atribuire al contractului de închiriere este „cel mai mic preț/metru pătrat”, aplicat la oferta care îndeplinește toate cerinţele de selecţie şi calificare solicitate.

Durata contractului de închiriere: 5 ani, cu posibilitatea prelungirii prin act adițional pentru o perioadă de încă 5 ani.

Ofertele pot fi depuse până la data de 03.12.2021, ora 10.00, la secretariatul Direcției Naționale de Probaţiune.

Citit 1468 ori Ultima modificare Luni, 01 Noiembrie 2021 20:22
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…