„VOM FACE O CAMPANIE CORECTĂ ȘI CONSTRUCTIVĂ!”

Interviu cu senatorul Marius Bălu, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți

– S-a dat startul, domnule senator, campaniei electorale pentru alegerile locale 2016. sunteți, din nou, printre combatanți…

– Începutul campaniei electorale pentru alegerile locale reprezintă un pas în încercarea noastră de a face din Mehedințiul nostru frumos un județ în care să readucem bunăstarea în casele oamenilor. Am dovedit o dată că se poate și o vom face din nou! Toți candidații Partidului Național Liberal sunt oameni serioși, competenți și responsabili și știu că împreună vom câștiga nu doar cele mai importante Primării și Consilii Locale din Mehedinți, dar și președinția Consiliului Județean! Așa să ne ajute Dumnezeu!

– Cum credeți că va fi această campanie, spre deosebire de celelalte, având în vedere și prevederile legale care limitează unele practici de mituire a electoratului, practici ce deveniseră familiare PSD-ului?

– Ei, mari deosebiri nu vor fi față de precedentele alegeri. Ați văzut dumneavoastră vreo Lege pe care să n-o calce în picioare psd-iștii? Pentru ei a devenit un mod de viață! De altfel, când șeful partidului este condamnat, iar ceilalți lideri nici nu mai țin numărul dosarelor penale în care sunt subiecte principale, ce poți să mai zici?! Vor încerca, vă asigur, să păcălească iarăși electoratul.

– În ceea ce vă privește?

– Eu și colegii mei venim cu o ofertă electorală corectă, cu proiecte elaborate, constructive, cu lucruri și obiective de care cu toții avem nevoie, nu cu promisiuni și pomeni. Țin prea mult la mehedințeni ca să-i jignesc cu pachete de mărfuri expirate și cu minciuni sfruntate.

– Așadar, vom avea o campanie liniștită.

– În ce ne privește, vă asigur că va fi una corectă și constructivă, în limitele decenței și ale bunului simț, în ce-i privește pe adversari…, vom vedea cu toții…

– Succes, domnule senator, să sperăm că lucrurile vor fi liniștite și-mai ales-în limita Legii!

– Mulțumesc de urare și îi asigur pe toți cei care ne vor susține și ne vor acorda votul lor că nu-i vom dezamăgi!

A consemnat Marius Cilibia

Sursa: Buletin de Mehedinți

Citit 704 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Mai 2016 01:54
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…