Imediat după ce și-a depus oficial candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, deputatul Ion Cupă a lansat o provocare directă către colegul său deputat de la PNL, ministrul Energiei, Virgil Popescu, totodată președinte al PNL Mehedinți. „Mi-ar fi plăcut să îl am în competiția pentru președintele de CJ pe domnul Virgil Popescu, dar nu este târziu! Mai are o zi la dispoziție să își depună candidatura!”, a declarat Ion Cupă.

Întrebat de ce crede că este singurul deputat care vine să candideze pentru partidul său la o funcție înaltă în administrația publică locală și de ce nu au luat și alți lideri puternici exemplul său, deputatul Ion Cupă a dorit să îi transmită un mesaj provocator ministrului liberal Virgil Popescu, în calitatea acestuia de președinte al PNL Mehedinți.

„Probabil nu au venit aici să candideze pentru a nu renunța la confortul mandatului de parlamentar. Eu am renunțat la acest lucru și am intrat în această luptă nu ușoară. De aceea mi-am depus astăzi candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. De exemplu, la PNL! Eu l-aș fi vrut în competiție pe domnul Virgil Popescu, dar eu vă spun că nu este târziu, și de față cu colegii mei îi solicit să vină, mai este o zi, să vină să își depună candidatura, ca să fie o luptă dreaptă și să poată să ocupe o funcție foarte puternică în România și atunci să îi spunem SĂ TRĂIȚI, sunteți foarte bun!”, a declarat Ion Cupă.

Citit 1646 ori Ultima modificare Luni, 17 August 2020 21:57
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…