Ziua în care ALDE a crăpat. VEȘNICA POMENIRE!

Partidul cameleonului politic Călin Popescu Tăriceanu și-a dat astăzi, în Camera Deputaților, ultima suflare. Ultimii 6 deputați talibani care mai rămăseseră să îl șteargă la fund pe insipidul Tăriceanu, s-au afiliat grupului parlamentar al PSD. Un sfârșit mizerabil, pentru un partid și mai mizerabil!

Oameni buni, am trăit să o vedem și pe asta! Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu, omul care fusese la un moment dat desemnat de PSD al doilea om în stat, a ajuns șirul orbilor. Majordomul lui Dragnea și Ponta a ajuns să stea cu mâna întinsă la PSD. După ce parlamentarii mai citovi la cap l-au părăsit mai demult, ultimii 6 deputați care mai credeau în liberalul roșu au spălat putina azi și s-au afiliat grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaților. Asta după ce la Senat nu mai aveau demult grup parlamentar. Ce vor oamenii lui Tăriceanu, cu el în frunte? Nu e greu de priceput. Pentru că pe sigla lor de ALDE oricum nu mai aveau nicio șansă de a scăpa de coșul de gunoi al istoriei, vor acum locuri de parlamentari pe listele PSD, la viitoarele alegeri. De ce dracu să stea Tăriceanu acasă, când poate intoxica mai departe scena politică românească cu duplicitarismul său?

E mai confortabil să devenim pesediști. Și, să nu mă înțelegeți greșit! Nu știu dacă e grav sau nu să devii pesedist, dacă asta îți dorești cu adevărat. Dar Tăriceanu, marele liberal să ajungă de stânga, asta e chiar o mizerie mai mare ca orice altceva mizerabil. Măcar fratele lui Ponta a calculat mai atent și și-a făcut un partid de doi bani, cu care joacă participarea la guvernare, dar măcar el are partid! Tăriceanu nu mai are! Deputatul Varujan Vosganian, pentru cei ce poate nu își mai amintesc, ăla care se auto-miruia în plen ca să nu i se ridice imunitatea parlamentară, a anunțat miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, că cei 6 deputați cu care se mai putea lăuda ALDE, s-au alăturat grupului parlamentar al PSD.

Cine sunt ultimii mohicani? Sunt Varujan Vosganian, Anton Anton, Constantin Avram, Steluţa Cătăniciu, Daniel Olteanu și Doru Oprişcan. Ei au rămas până azi lângă Tăriceanu doar ca să stingă lumina în ALDE.

Evident că nu e nicio pagubă faptul că a dispărut ALDE, oricum erau jalnici, dar e o problem faptul că au fost primiți la PSD. Nu e PSD suficient de puternic încât să nu fie nevoit să înghită pe nemestecate oamenii lui Tăriceanu? Poate că nu sau poate că s-au bucurat că le-a crescut grupul parlamentar. Dar dacă vor avea proasta inspirație să îi mai pună și pe liste la viitoarele alegeri, înseamnă că nu au minte. Tăriceanu ar trebui aruncat urgent la gunoiul politicii, ar trebui scos la pensie și chiar ar trebui ca ăia care îl fugăresc să își scuipe în sân și să strige răspicat „Piei Satană!”

În ultimul sondaj IMAS, realizat la sfârșitul lunii mai, lucrurile nu stau prea roz pentru cei de la ALDE, partidul fiind cotat tot pe ultimul loc, cu 3,6% în intenția de vot pentru alegerile parlamentare.

Dar nu e problemă, decesul ALDE e binevenit pentru România, iar faptul că i-a înghițit PSD nu ne face decât să sperăm că vom scăpa de cel mai nociv partid românesc.

Citit 716 ori Ultima modificare Joi, 04 Iunie 2020 01:14
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…