Interesul in ultimele 30 de zile fata de principalele partide politice in judetul Mehedinti:

Top căutări online în județul Mehedinți; PSD conduce detașat în preferințele alegătorilor mehedințeni.

Dat fiind faptul ca alegerile parlamentare se vor desfasura la sfarsitul acestei saptamani, Agentia de marketing online TargetWeb a realizat un studiu cu privire la interesul in ultimele 30 de zile al locuitorilor din judetul Mehedinti fata de cele mai importante formatiuni politice participante la alegerile parlamentare. Conform datelor furnizate de catre Google, Partidul Social Democrat (PSD) se afla pe prima pozitie in topul interesului fata de partide politice pentru locuitorii judetului Mehedinti, cu un punctaj de 22. Imediat dupa Partidul Social Democrat se situeaza Partidul National Liberal (PNL) cu un punctaj de 3 si respectiv Partidul Alianta Salvati Romania (USR) cu un punctaj de 8.

La nivel national in ultimele 30 de zile, statisticile indica faptul ca Partidul Social Democrat ocupa pozitia de top cu un punctaj de 39, in timp ce la nivelul judetului Mehedinti, interesul locuitorilor vizavi de acest partid obtine un punctaj de 22. Partidul National Liberal ocupa pozitia numarul 2 in topul interesului locuitorilor la nivel national cu un punctaj de 32, in timp ce in judetul Mehedinti acest partid a obtinut un punctaj de 3. Pe pozitia a 3-a se situeaza la nivel national partidul Uniunea Salvati Romania cu un punctaj de 24, in timp ce in judetul Mehedinti acest partid are un punctaj de 7. Partidul Miscarea Populara, a obtinut la nivel national un punctaj de 14, in timp ce in judetul Mehedinti, aceasta formatiune politica a obtinut 0 puncte. Nu in ultimul rand insa, Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor ocupa la nivel national pozitia numarul 5 in ceea ce priveste interesul populatiei cu un punctaj de 12, in timp ce in Mehedinti acest punctaj este de 8.

Pentru alegerile parlamentare 2016 sunt inscrisi in aceasta cursa electorala un numar de aproximativ 6.500 de canditati apartinand celor mai importante formatiuni politice din Romania. O noutate la aceste alegeri din acest an va fi faptul ca alegatorii vor avea posibilitatea de a vota is prin corespondenta, insa se pare ca numai aproximativ 9.000 de romani la nivel national au ales aceasta modalitate de votare. In plus, pentru a se evita complet dubla votare si pentru ca rezultatele sa fie in proportie de 100% transparente, va fi utilizat si un soft special creat pentru a monitoriza prezenta la sectiile de votare. In acest fel, in situatia in care un alegator voteaza de mai multe ori, acesta va putea fi identificat de indata.

Conform Google, numerele reprezintă interesul de căutare asociat punctului cel mai înalt din diagramă, pentru regiunea și momentul specificate. Valoarea 100 reprezintă popularitatea maximă a termenului. Valoarea 50 arată că popularitatea este jumătate din cea maximă înregistrată. Urmând același principiu, punctajul 0 arată că popularitatea termenului reprezintă mai puțin de 1% din cea maximă înregistrată.

TargetWeb este o agentie SEO de top in Romania care se ocupa cu pozitionarea site-urilor in primele rezultate din Google, managementul reputatiei online, copywriting si native advertising. TargetWeb face publice statistici referitoare la interesul si numarul cautarilor in motoarele de cautare, a interesului pe regiuni si isi propune sa devina o sursa de informatii pentru companiile interesate de astfel de statistici si analize.

Citit 1529 ori Ultima modificare Vineri, 09 Decembrie 2016 22:54
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

1 comentariu

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…