ION ANUȚA – SOLUȚIA PMP pentru Obârșia de Câmp!

Pe data de 27 iunie 2021, la Obârșia de Câmp vor avea loc alegeri parțiale pentru funcția de primar al comunei. Partidul Mișcarea Populară vă propune un candidat de forță, un om care întreaga sa viață a apărat legea și a menținut ordinea: ION ANUȚA! Fost polițist, ION ANUȚA are 51 de ani și propune pentru Obârșia de Câmp trei linii directoare fundamentale: LEGE, DEZVOLTARE, BUNĂSTARE!

Avem o comună frumoasă, dar pierdută în timp, plasată în cea mai roditoare zonă de câmpie a Mehedințiului, dar care suferă, de mai bine de trei decenii, de uitare, de nepăsare și de lipsa unei calități a vieții, la standarde europene. Comunele din jur s-au dezvoltat armonios, însă la Obârșia de Câmp, timpul parcă a încremenit. Potențialul local este uriaș, oamenii gospodari, dar lipsa unei viziuni administrative, care să producă dezvoltare, a blocat comuna și i-a dezamăgit pe oameni, mulți dintre ei alegând să plece oriunde altundeva pentru a trăi decent.

Dragi concetățeni!

Tot acest calvar poate înceta după data de 27 iunie 2021, pentru că destinul pare să ne fi întins o mână! Alegem primarul din patru în patru ani; Sunt foarte rare cazurile în care, în mai puțin de un an de la alegeri, oamenii mai au o șansă, aceea de a alege din nou primarul comunei! Să nu ratăm această șansă și să reparăm împreună greșelile trecutului!

Alegeți un nou primar, care poate să vă reprezinte și care poate scoate comuna Obârșia de Câmp din impas! Avem șansa de a alege din nou, iar o astfel de șansă trebuie exploatată eficient!

Partidul Mișcarea Populară propune locuitorilor din Obârșia de Câmp cu un candidat pregătit să se apuce e treabă, UN CANDIDAT CARE VREA, ȘTIE ȘI POATE, un om care are soluții și e gata să le pună în practică: ION ANUȚA!

ION ANUȚA are 51 de ani, este fiu al comunei Obârșia de Câmp și locuiește în satul Izimșa. A lucrat ca șef de post, în comunele Cujmir și Dârvari. Disciplina și rigoarea unei astfel de meserii i-au rămas neclintite și după ce s-a pensionat și consideră că pot fi un avantaj la conducerea comunei. De ce are nevoie Obârșia de Câmp de un primar ca ION ANUȚA? Vă răspunde cu sinceritate chiar candidatul PMP: „În comunele limitrofe nouă, Cujmir și Dârvari, primarii au reușit, chiar și într-un singur mandat, să modernizeze infrastructura și să atragă fonduri europene sau guvernamentale, pe când aici, la Obârșia noastră, de peste 30 de ani nu s-a făcut nimic!”.

OBIECTIVELE LUI ION ANUȚA, CA PRIMAR

Nu face promisiuni deșarte! Nu își dorește lucruri imposibile și nici fanteziste, ci mai degrabă investiții normale, realiste și necesare comunei:

Reabilitarea Școlii Generale din satul Izimșa;

Reabilitarea celor două cămine culturale de pe raza comunei;

Dezvoltarea turistică a zonei, prin sprijinirea directă a autorităților județene în vederea restaurării Castelului Pleșa și introducerii lui în circuitul turistic;

Construirea a două gropi de gunoi, ecologice;

Decolmatarea și modernizarea ștrandului din comună și amenajarea lui, la standarde moderne, în scop turistic și recreativ;

Construirea, în comună, a unui dispensar medical modern și dotat corespunzător;

Atragerea de fonduri europene, pentru modernizarea comunei, prin dezvoltarea unui departament de specialitate în cadrul Primăriei;

Reabilitarea grădiniței din Obârșia de Câmp;

Sprijinirea directă a cetățenilor comunei pentru atragerea de fonduri europene, necesare dezvoltării unor mici afaceri în domeniul agriculturii, pe specificul zonei.

O mai bună colaborare cu populația și recăpătarea încrederii populației în administrația publică locală;

Transparență decizională și consultare publică;

VOTAȚI CU ÎNCREDERE ION ANUȚA – PRIMAR OBÂRȘIA DE CÂMP! Votați un om care vă propune LEGE, DEZVOLTARE, BUNĂSTARE!

Material comandat de PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ – FILIALA MEHEDINȚI CUI mandatar 51210007

Citit 1555 ori Ultima modificare Joi, 24 Iunie 2021 19:10
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…