Echipa de campanie a PMP Mehedinți și candidații pentru Senat și Camera Deputaților au mers astăzi în mijlocul severinenilor. Programul de guvernare și măsurile propuse de PMP vin cu soluții de dezvoltare și investiții, dar și cu soluții pentru îmbunătățirea situației sociale.

„Venim în fața severinenilor cu oameni care știu exact ce misiune vor avea în Parlamentul României. PMP este singurul partid care și-a asumat public reducerea numărului de parlamentari la 300 și eliminarea pensiilor politicienilor. Susțin indexarea pensiilor cu rata inflației plus 50 la sută din salariul mediu pe economie, încurajarea inițiativei private, asistența medicală în mediul rural. Susțin acordarea a cinci zile pe an concediu suplimentar pentru familiile monoparentale. Rog toți severinenii să iese la vot pe 6 decembrie și să voteze PMP, poziția 2 pe buletinul de vot!”, a declarat Ramona Cupă, președintele PMP Mehedinți și candidat pentru Camera Deputaților.

„Ca viitor senator de Mehedinți, îmi doresc continuarea lucrărilor la autostrada A6, finalizarea celor 271 de kilometri ce leagă Lugojul de Calafat, pe fonduri europene”, a declarat Florin Gagea, candidatul aflat pe primul loc al listei de candidați pentru Senatul României.

„Îmi doresc o reformă în Legea Educației, în domeniul educație fizică și sport, aplicarea articolului 79 din Legea Sportului, potrivit căreia toate bazele sportive trebuie să devină funcționale. Fac referire aici la Stadionul 1 Mai din Severin, lăsat în paragină de peste 30 de ani. Doresc și asocierea cluburilor sportive școlare și a liceelor cu program sportiv cu autoritățile locale, astfel încât să le fie asigurate logistica, infrastructura și tot ce ține de buna desfășurare a activităților sportive”, a declarat Alexandru Sitaru, candidat PMP pentru Camera Deputaților.

Citit 1423 ori Ultima modificare Duminică, 15 Noiembrie 2020 14:26
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…