PSD, O NOUĂ ZI PRINTRE MEHEDINȚENI (promovare electorală)

Campania PSD în Severin și Ilovița

ALADIN GEORGESCU: „Am fost alături de locuitorii municipiului Drobeta Turnu Severin , dar și de cetățenii comunei Ilovița. Ne-am bucurat de o primire călduroasă din parte oamenilor , aceștia dorindu-și să punem capăt, cât mai rapid, celei mai nocive guvernări din ultimii 30 de ani. Partidul Național Liberal trebuie să plece acasă , pentru că într-un an de guvernare a reușit să pună România pe butuci, nefiind capabil să vină cu soluții concrete și benefice pentru cetățeni, în actualul context pandemic. Noi, membrii Partidului Social Democrat ,am fost mereu alături de oameni și vom continua să muncim în folosul lor”.

 

 

Citit 1104 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Noiembrie 2020 21:50
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…