Candidații PMP Mehedinți pentru Parlamentul României s-au aflat astăzi în mijlocul oamenilor din Broșteni și Baia de Aramă, unde și-au prezentat programul electoral.

În târgul săptămânal din comuna Broșteni, dar și în piața din orașul Baia de Aramă, precum și pe străzile micului oraș din zona de nord a Mehedințiului, candidații PMP Mehedinți au discutat cu oamenii, în principal, despre necesitatea păstrării piețelor deschise, protejarea producătorilor agricoli și a micilor afaceri, dar și despre necesitatea dezvoltării mediului rural.

PMP susține antreprenorii și piața liberă, fără monopol. De asemenea, candidații PMP, prezenți în târgul de la Broșteni, în piața din Baia de Aramă și pe străzile acestui oraș le-au vorbit oamenilor despre proiectele din domeniul agriculturii: Granturi pentru fermierii care își construiesc sisteme de irigații pentru propriile ferme agricole; Construirea de centre regionale și județene pentru legume, fructe și alte produse românești în marile bazine agricole; Încurajarea dezvoltării de mici întreprinderi în mediul rural pentru prelucrarea produselor agricole românești.

„PMP Mehedinți a cerut Guvernului să intervină pentru menținerea piețelor deschise. Micii producători locali și micii fermieri ar trebui sprijiniți și nu aduși în pragul falimentului. PMP este partidul care sprijină producătorii locali și reprezintă mediul rural”, a declarat președintele PMP Mehedinți, Ramona Cupă.

„Pledăm pentru piețe deschise și pentru încurajarea și nu ruinarea micilor producători. Trebuie ca noi să ne bucurăm de produsele românești și să facilităm desfacerea acestora”, a declarat Florin Gagea, candidatul aflat pe primul loc pe lista candidaților PMP Mehedinți pentru Senatul României.

„Din punctul nostru de vedere, candidații noștri sunt oameni de perspectivă. PMP va cere în mod expres Guvernului României să nu închidă piețele românești, pentru ca și producătorii noștri locali să poată în aceste vremuri grele de pandemie să își desfășoare activitățile economice. Suntem unul dintre puținele partide care a avut curajul să facă acest lucru”, a declarat președintele PMP Baia de Aramă, Dan Cătălin Vatamanu.

De asemenea, liderul PMP Mehedinți, Ramona Cupă, le-a adresat un mesaj călduros de sănătate și bucurie tuturor celor care își sărbătoresc onomastica, cu prilejul zilei Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril.

Citit 1280 ori Ultima modificare Duminică, 08 Noiembrie 2020 18:01
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…