Partidul Mișcarea Populară Mehedinți și-a lansat campania electorală pentru alegerile parlamentare într-un mod inedit, în unul dintre cele mai frumoase locuri din județ, în comuna Ponoarele. Pe platoul aflat deasupra Podului lui Dumnezeu, la mică distanță de lacul Zăton, candidații și simpatizanții PMP au formar un măr uman simbolic și au promis într-un glas: „Mișcăm Mehedințiul!”.

Candidații pentru Camera Deputaților și Senat au dorit să transmită, prin formarea „mărului uman”, exact într-o zonă natural de o frumusețe divină, un mesaj al hotărârii ferme de a sprijini în Parlament proiecte concrete, viabile și sănătoase pentru a contribui la dezvoltarea județului și la exploatarea eficientă a potențialului turistic, economic și cultural al unor zone cu adevărat binecuvântate de Dumnezeu.

„Împreună cu Florin Gagea, numărul 1 pe lista noastră pentru Senat, alături de ceilalți candidați, de conducerea PMP Mehedinți, de aleșii noștri locali, de echipa noastră electorală, am lansat campania noastră pentru alegerile din 6 decembrie la Ponoarele, într-un loc cu adevărat binecuvântat. Mesajul principal acum la debutul campaniei este acela că Mehedințiul are nevoie de reprezentanți în Parlament care se bat pentru proiecte concrete, care vor cu adevărat să miște lucrurile pentru dezvoltarea județului. ”Mărul uman” realizat aici, la Ponoarele, este simbolul hotărârii noastre de a merge în Parlament pentru a da legi sănătoase care să ajute comunitățile din Mehedinți”, a explicat deputatul Ion Cupă, președintele Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic din Camera Deputaților și candidatul PMP Mehedinți pentru funcția de deputat.

„Pe lângă proiectele majore pe care PMP le-a prezentat și le va susține în această campanie și pentru care cere votul cetățenilor din România și din Mehedinți, pe data de 6 decembrie, eu am în lucru și doresc foarte mult să merg în Parlament pentru a pune în aplicare două proiecte importante: Depolitizarea ROMSILVA, acțiune care va conduce direct la stoparea tăierilor ilegale de păduri; Mă voi bate pentru un proiect de adoptare a unui Cod al Mediului. Lansăm aici la Ponoarele, într-o zonă extraordinar de frumoasă, campania pentru alegerile parlamentare din decembrie, suntem aici pentru a păși cu dreptul în această campanie, avem o echipă de candidați serioși, oameni care au făcut ceva în viață și care pot reprezenta Mehedințiul cu cinste și onoare în Parlamentul României”, a mai declarat deputatul Ion Cupă, cel care deschide lista de candidați PMP Mehedinți pentru Camera Deputaților.

„Dacă voi fi ales, mandatul meu de senator va fi unul pentru toți mehedințenii, va fi un mandat în care voi încerca să aduc investitori, să îmbunătățesc infrastructura rutieră de la vestul țări și până aici. De asemenea voi face apel la unirea tuturor forțelor pentru dezvolta județul, la fel cum s-au dezvoltat și alte zone din Ardeal sau din Moldova”, a precizat, la rândul său, candidatul aflat în fruntea listei PMP pentru Senatul României, Florin Gagea.

Citit 1728 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Noiembrie 2020 03:24
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…