PSD Mehedinți și-a depus astăzi listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Lista conține o paletă variată de specialiști, dar și tineri. Liviu Mazilu, la Senat, iar Alin Chirilă și Cornel Folescu, la Camera Deputaților sunt e locurile considerate eligibile și au șanse să reprezinte județul nostru în viitorul Parlament.

Foarte multe nume noi pe listele PSD și mai ales oameni ai locului reprezintă echipa cu care PSD va ataca alegerile parlamentare și care speră să obțină cel puțin un senator și doi deputați.

La alegerile parlamentare, la Senat, lista PSD este deschisă de Liviu Mazilu, actualmente senator, urmat de Delia Rîmniceanu (jurnalist), Emil Pașolea (avocat) și Oana Buzatu (jurnalist).

La Camera Deputaților pe primul loc se situează Alin Chirilă, secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării în cadrul Guvernului PSD, acesta fiind urmat de Cornel Folescu, fost viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin și pe locul al treilea, de Ionuț Sibinescu, în prezent, senator. Locurile patru, cinci și șase sunt ocupate de Alexandru Cojocaru (Secretar Executiv TSD Mehedinți), Andrada Turbat (consilier local), Ionuț Șerban (jurist).

„Suntem o echipă care va reprezenta cu succes interesele mehedințenilor în Parlamentul României. Suntem pe de o parte, oameni cu experiență în forul legislativ sau în Guvernarea PSD care a adus în Mehedinți cele mai multe investiții guvernamentale și din fonduri europene din ultimii 30 de ani, iar pe de altă parte, avem pe liste, oameni noi, profund implicați în administrația și viața socială din județ, oameni care fac parte din diverse categorii socio-profesionale, cu rezultate bune în activitatea lor de până acum!”, a declarat președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

„Urez succes garniturii de candidați ai PSD Mehedinți, sper să nu își uite menirea, aceea de a fi cureaua de transmisie între cetățeni și Parlamentul României, să fie mai apropiați de oameni și mai e un aspect la care eu șin foarte mult: să rămână în PSD, partidul care le-a dat girul să fie reprezentați în Parlamentul României. E important să le acordăm tot sprijinul nostru”, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu. 

Citit 3392 ori Ultima modificare Joi, 22 Octombrie 2020 19:42
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…