IRINA ZOICAN a câștigat funcția de primar la Balta

Candidatul PMP, Irina Zoican, a câștigat alegerile locale în comuna Balta și, pentru următorii patru ani, este noul primar al comunei. După ani lungi de așteptare și de dezastru, comuna Balta și-a ales ca primar un om al locului, o femeie puternică și faimoasă, prin promovarea cântecului și portului popular, inegalabile din această frumoasă zonă de nord al județului Mehedinți. 

Îndrăgita interpretă de muzică populară din nordul Mehedințiului, femeia care a devenit un brand al comunei Balta, a fost aleasă primar al comunei sale de suflet - BALTA. Este puternică, determinată și pricepută dar, mai ales, este legată sufletește de locurile natale, pentru care spune simplu: ȘTIU, VREAU ȘI POT!

„E o mare provocare pentru mine. Așa am simțit eu, că trebuie să mă implic! Cred că ficare lucru pe care îl trăiești în viață, vine la momentul oportun. Cred că pentru mine acum este momentul să mă împlic în viața comunei mele, în rezolvarea multiplelor probleme de acolo, să mă implic acolo unde m-am născut și am crescut, acolo unde m-am format ca om, ca artist, ca profesionist. Am dorința de a face ceva pentru acestă comună, de a o scoate la lumină. Am cântat meleagurile natale de peste 30 de ani, iar oamenii mă cunosc. Dar cred că datoria mea este să mă implic și în dezvoltarea comunei. Comuna Balta are nevoie de un om implicat, un om priceput, un om cu suflet și legat de aceste meleaguri. Eu vreau ca peste patru ani să le dovedesc oamenilor de acolo că se poate. Intru în cursă ca o fiică a satului, care este legată de meleagurile mele natale și care așa va rămâne până la capăt. Dar intru și ca un om cu experiență, pentru că am condus o instituție publică, ca un om pregătit, care își dorește din tot sufletul și din toate puterile să facă tot ce este cu putință pentru a aduce comuna Balta acolo unde își are locul”, spunea Irina Zoican cu foarte scurt timp înainte de a fi aleasă primar al comunei Balta.

Citit 6486 ori
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…