MARIUS SCRECIU a câștigat detașat al doilea mandat de primar! Gherghe, umilit!

Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, a obținut un nou mandat de primar, potrivit numărărtorii paralele a voturilor exprimate. Victoria este una decisivă, la circa 2.000 de voturi în fața liberalului Daniel Cîrjan. Gherghe a ieșit pe locul al treilea.

Primarul Marius Screciu a câștigat cel de-al doilea mandat de primar, în urma alegerilor locale de duminică 27 septembrie 2020. Victoria este una cu atât mai mare, cu cât diferența față de cel de-al doilea clasat. candidatul PNL - Daniel Cîrjan, este de circa 2000 de voturi. Schela, Gura Văii și cartierele mărginașe, cele de care primarul Screciu a avut grijă în mod deosebit, l-au votat zdrobitor. Și în celelalte secții din municipiu, diferențale au fost destul de mari. 

Fotul primar al Severinului, din perioada 2008 - 2016, Constantin Gherghe, candidat din partea PRO ROMÂNIA a luat bătaie în mod rușinos, clasându-se pe locul al treilea, la mare distanță de Daniel Cîrjan.

„Victoria de astăzi este victoria fiecărui severinean în parte. Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată! Continuăm împreună!”, a declarat Marius Screciu, imediat după aflarea rezultatelor.

Citit 2587 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…