SONDAJ: PSD ar câștiga detașat alegerile locale în Mehedinți

Potrivit unui sondaj realizat la nivel local, publicat de site-ul stiripesurse.ro, Aladin Georgescu, cel care candidează din partea PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, ar fi cotat ca favorit pentru un nou mandat, conducând detașat cu 57,6%, la alegerile din 27 septembrie.

La distanță de aproape 30 procente se află candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Mehedinți, Cristinel Pavel, care ar obține 26,4%, mai scrie stiripesurse.ro. 

În ceea ce privește partidele politice, la Consiliul Județean Mehedinți, stiripesurse.ro notează că PSD este creditat cu 52,6%, urmat de PNL, cu 28,3%, PMP – 4,8%, Pro România – 4,7%, USR Plus - 2,2%, ALDE – 2,1%.

De asemenea, stiripesurse.ro scrie că „la Primăria Drobeta Turnu Severin, candidatul PSD pentru funcția de primar, Marius Screciu, ar urma să câștige un nou mandat cu 37%. Acesta este urmat de Daniel Cârjan de la PNL, cu 28% și candidatul Pro România, Constantin Gherghe - 19%”. 

„Sondajul a fost realizat de Macro Media Research, la comanda PSD, calculele reliefând procentele celor care au răspuns că vor merge la vot duminică, 27 septembrie. Nu sunt luate în calcul răspunsurile celor care au spus că nu se vor prezenta la vot sau cele ale căror erau nehotărâți la momentul realizării sondajului”, mai scrie stiripesurse.ro.

Citit 1870 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2020 19:56
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…