ION CUPĂ, APEL CĂTRE MEHEDINȚENI

ION CUPĂ, candidatul PMP la funcția de președinte al CJ Mehedinți: APEL CĂTRE MEHEDINȚENI

Dragi mehedințeni,

Votul de duminică e decisiv pentru toate comunitățile locale din județul nostru, pentru fiecare dintre voi.

De acest vot depinde dacă Mehedințiul va renaște sau se va târî în continuare la coada clasamentului național al dezvoltării.

De acest vot depinde dacă viața voastră și a copiilor voștri se va schimba radical în bine sau nemulțumirile vor crește, una după alta.

PSD și PNL au arătat ce pot și cât pot în județ în toți acești ani. Vorba lui Traian Băsescu: „PSD nu poate mai mult! PNL nu știe mai mult!”.

S-au acumulat prea multe rele, prea multe nelegiuiri în acești ani, s-au risipit prea mulți bani publici și prea multe șanse pentru ca voi să dați votul vostru, atât de important, acelorași oameni.

Înțelegerile ascunse dintre PSD și PNL, blatul lor sunt cauza rămânerii în urmă a județului nostru. Planul lor e același în continuare: să tragă beneficii pentru ei și grupurile lor de interese. Planul lor nu vă include și pe voi!

Stricați-le planul! Acum la 30 de ani de la Revoluție arătați că știți ce aveți de făcut cu votul vostru. Folosiți-l cu dreaptă judecată pentru a face Revoluția Schimbării în Mehedinți.

Mehedințiul are nevoie acum la conducerea sa, peste tot, de oameni care știu și pot să aducă schimbările necesare mai repede. Oameni noi, cu o gândire nouă, cu performanțe în domeniile lor de activitate, cu o integritate ireproșabilă.

PMP vă propune astfel de oameni pentru a fi aleși în toate localitățile județului. Dați-le o șansă! Votați-i cu încredere! Ei sunt #SoluțiaTA pentru o viață mai bună!

Pășiți cu dreptul pe drumul drept către Mehedințiul din visele voastre!

Al dumneavoastră,
Ion Cupă
Candidatul PMP la funcția de Președinte al Consiliului Județean Mehedinți

Citit 1221 ori
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…