SOLUȚIA TA: ION CUPĂ, PREȘEDINTE CONSILIUL JUDEȚEAN MEHEDINȚI (material electoral)

PROGRAM ELECTORAL ION CUPĂ, CANDIDATUL PMP LA FUNCTIA DE PRESEDINTE AL CONSILIULUI JUDETEAN MEHEDINTI

Investiții strategice în turism; transformarea Mehedințiului în pol turistic național; o nouă strategie de promovare turistică adaptată diferitelor culturi ale lumii; conectarea județului la fluxurile marilor tur-operatori europeni; crearea unei platforme online în care se vor prezenta toate obiectivele turistice ale județului și unde toți agenții economici din domeniul Horeca sau al industriei handmade își pot promova afacerile.

Accesul integral al tuturor comunităților locale, urbane sau rurale la infrastructura de civilizație (drumuri, apă curată, gaz, energie, canalizare); derularea unui Program Județean prin care, în 4 ani toate utilitățile să fie aduse în casele mehedințenilor.

Atragerea unor investitii puternice în Mehedinți pe domeniile: turism, servicii, inovare, sănătate și mediu; stimularea unor investiții private noi prin: reevaluarea taxelor locale, implicarea de către autoritățile publice a agenților economici privați în toate proiectele de viitor ale județului, reducerea costurilor în funcționarea serviciilor publice, eliminarea birocrației necompetitive, promovarea profesionista a oportunităților de investiții.

Valorificarea economică a întregului potential al Dunarii; Readucerea Portului în administrarea locală; respectarea angajamentelor europene; noi parteneriate de investiții.

Investiții masive în unitățile medicale și rețeaua sanitară din subordinea CJ; facilități pentru investiții private performante în sănătate, înclusiv în mediul rural.

O nouă strategie privind menținerea tinerilor în județ; consolidarea colaborării cu Universitatea din Craiova pentru dezvoltarea unor linii de studii în economia turismului și serviciilor, a tehnologiilor noi și a mediului; locuri de muncă bine plătite; creșterea calității vieții prin acces la sport și petrecerea de calitate a timpului liber.
Depolitizarea învățământului începând cu Inspectoratul Școlar Județean;creșterea calității în învățământul liceal și în școlile profesionale; pregătirea tinerilor pentru meseriile necesare dezvoltării județului (turism, servicii, IT);

Introducerea economiei circulare ca sursă de dezvoltare economică și socială (de la colectare selectivă la producție și crearea de noi locuri de muncă) ; generalizarea colectării selective în tot județul; management performant al tuturor categoriilor de deșeuri;

Formarea unei Unități competitive de absorbție a fondurilor europene la nivelul CJ pe toate liniile de finanțare europene (inclusiv protecția mediului-prezervarea biodiversității naturale a județului; tineret; digitalizarea serviciilor publice-smart city, reducerea sărăciei și marginalizării sociale);

Identificarea unor soluții comunitare pentru sprijinirea bătrânilor mehedințeni care trăiesc doar din venituri minime.

Încurajarea sportului de performanță la toate disciplinele sportive;refacerea bazelor sportive; suport puternic pentru sportul școlar.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară - filiala Mehedinți, executat de SC INFORMAȚIA DE SEVERIN SRL, cod AEP 21200020

Citit 1169 ori Ultima modificare Joi, 17 Septembrie 2020 13:13
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…