S-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale, iar președintele Consiliului Județean, Aladin Georgescu, a fost alături de candidatul pentru funcția de primar al Orșovei, Constantin Popescu, în frumosul oraș de la Golful Cerna. Pentru câteva ore, împreună cu susținătorii și simpatizanții PSD, echipa PSD a discutat cu orșovenii și și-au prezentat programul de succes ORȘOVA METROPOLITANĂ.

Evenimentul a început în fața sediului de campanie al PSD Orșova, unde Constantin Popescu și Aladin Georgescu le-au vorbit oamenilor despre dorința de a câștiga Primăria, Consiliul local, funcția de președinte al Consiliului Județean și Consiliul Județean. A fost prezent și senatorul PSD Liviu Mazilu.

„Va trebui să ne ocupăm de Primărie, să o redeschidem pentru populație. Trebuie să ne întoarcem cu fața către oameni. În Mehedinți au fost rezolvate cam toate problemele. A rămas doar Orșova nerezolvată și nici problemele oamenilor de aici. Nu s-a vrut, nu s-a putut, datorită aroganței, nepăsării și neputinței. Dar de acum înainte, lucrurile se vor schimba!”, a declarat Constantin Popescu.

„Este un moment important. Orșova și județul Mehedinți au nevoie de PSD, au nevoie de noi, pentru că faptele vorbesc pentru noi. Tot ce a început în Orșova, a început datorită Guvernului PSD și a Consiliului Județean. Cu un primar mai bun, Orșova ar fi fost mult mai departe astăzi. Omul care trebuie să ducă aceste proiecte mai departe este CONSTANTIN POPESCU! Orșova îl merită pe Popescu, iar Popescu vă merită pe dumneavoastră!”, a precizat, la rândul său, președintele Consiliului Județean Mehedinți și al PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

„Vom câștiga împreună!”

„Vom câștiga ÎMPREUNĂ Primăria, Consiliul Local, președintele Consiliului Județean și Consiliul Județean! Suntem o echipă frumoasă, puternică și determinată și facem parte dintr-un partid care a făcut multe pentru Mehedinți, PSD! Vom schimba destinul acestui oraș, pentru că acum este momentul să o facem! ȘI O VOM FACE ÎMPREUNĂ! VOM ÎNVINGE ÎMPREUNĂ ȘI VOM SCHIMBA ORAȘUL ÎMPREUNĂ! Am plecat, împreună cu președintele Aladin Georgescu, pe drumul schimbării acestui frumos oraș și astăzi am fost împreună la întâlnirea cu susținătorii și simpatizanții PSD Orșova. Am încredere că PSD va câștiga alegerile locale în municipiul Orșova, singura garanție că Orșova poate deveni perla turismului mehedințean”, este mesajul de început de campanie electorală, transmis de Constantin Popescu, cel mai bun candidat pentru Orșova.

Aladin Georgescu: „Orșova are nevoie de Constantin Popescu!”

„Suntem echipa care poate continua proiectele de dezvoltare și care poate face mai mult după data de 27 septembrie! Orșova are nevoie de PSD! Împreună vom face o echipă pentru Orșova Metropolitană! Întâlnirea de astăzi cu susținătorii și simpatizanții din Orșova ne dă încredere că PSD va câștiga alegerile locale în municipiul care poate deveni perla turismului mehedințean. În ultimii ani, Guvernul PSD și Consiliul Județean Mehedinți au direcționat fonduri importante pentru dezvoltarea infrastructurii în Orșova și, cu un primar mai bun, lucrurile puteau să stea mai bine! Constantin Popescu este primarul care poate continua proiectele de dezvoltare și am încredere că va face mai mult după data de 27 septembrie!”, a transmis liderul PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

Comandat de Partidul Social Democrat, Organizația Județeană Mehedinți, executat de SC INFORMAȚIA DE SEVERIN SRL, cod AEP 21200019

Citit 1585 ori Ultima modificare Joi, 17 Septembrie 2020 13:15
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…