Gest reprobabil al președintelui PRO ROMÂNIA, Victor Ponta și atitudine de ghiolbănism din partea candidatului său la funcția de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, Costel Gherghe, supranumit și fifty-fifty. Aceștia au scos presa afară din zona în care și-au lansat candidații. A avut acces doar televiziunea de casă a penalului Adrian Duicu, vârful de lance al PRO ROMÂNIA în Mehedinți. Ca să fie liniștiți, la porți au pus bodyguarzi.

Victor Ponta a fost prezent astăzi la Severin pentru a participa la lansarea oficială a candidaților PRO ROMÂNIA pentru alegerile locale. Evenimentul a avut loc în Grădina de Vară a Palatului Cultural „Teodor Costescu” și a fost marcată de cel mai josnic ghiolbănism din istoria democrației românești. În incintă au intrat doar jurnaliștii de la televiziunea de casă a PRO ROMÂNIA, Tele 2 Drobeta, patronată de condamnatul penal Adrian Duicu. Ordinul ca ziariștii să fie scoși afară a fost dat de președintele PRO ROMÂNIA Mehedinți, Constantin Gherghe, cel care a fost primar al Severinului în perioada 2008 – 2016, iar acum candidează pentru un nou mandat. Gherghe este cel mai notoriu traseist politic și era supranumit, în vremea în care era primar, fifty-fifty. A schimbat partidele ca pe ciorapi, plecând de la PSD la PDL, apoi la PMP, la UNPR, la PNL și acum la PRO ROMÂNIA.

Faptul că Gherghe a dat ordin ca jurnaliștii să nu pătrundă în incintă a fost confirmat de un membru marcant al PRO ROMÂNIA Mehedinți. Mizeria e cu atât mai mare cu cât însuși secretarul general al PRO ROMÂNIA Mehedinți este fostă jurnalistă și acum candidat la funcția de consilier județean.

Jurnaliștii au fost nevoiți să filmeze prin gardul Grădinii de Vară, iar la ieșirea din incintă Victor Ponta i-a luat la mișto, spunându-le că presa e totdeauna binevenită pentru el.

Printre candidații propuși de PRO ROMÂNIA la Mehedinți se află o grămadă de persoane condamnate penal definitv pentru corupție, fraudarea de fonduri europene, precum și candidați care au fost trimiși în judecată tot pentru fapte de corupție sau pentru fals, delapidare și uz de fals.

În timpul discursului său, Constantin Gherghe a declarat că actualul Guvern trebuie taxat „pentru că a pus botniță oamenilor”, făcând aluzie la obligativitatea purtării măștii.

Citit 1800 ori Ultima modificare Joi, 27 August 2020 15:52
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…