Luni, 17 august 2020, PSD a depus dosarele pentru candidaturile la alegerile locale din 27 septembrie: Aladin Georgescu - pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, împreună cu echipa de consilieri județeni a Partidului Social Democrat; Marius Screciu - pentru un nou mandat de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, împreună cu echipa de consilieri locali.

„Le mulțumesc celor 20.000 de mehedințeni care au semnat pe lista de susținători și tuturor mehedințenilor care mi-au fost alături în primul mandat! Mulțumesc tuturor colegilor din PSD care au fost astăzi alături de mine, le mulțumesc celor care m-au susținut și au sprijinit ca în mandatul 2016-2020 să investim în județ peste 1,3 miliarde lei prin PNDL în proiecte în aproape toate localitățile județului. Oamenii au acum iluminat public, apă curentă, canalizare, asfalt pe drumurile locale. Mă angajam în fața mehedințenilor în urmă cu 4 ani că voi acorda o importanță deosebită infrastructurii rutiere și de sănătate. Acum avem în lucru jumătate din rețeaua de drumuri județene din Mehedinți și șase proiecte implementate cu fonduri europene pentru ca sistemul de sănătate din județ să se schimbe complet și să fie ceea ce merită să aibă mehedințenii. În plus, se reabilitează și se modernizează Spitalele din Vânju Mare și Strehaia și am speranța că ele se vor redeschide în scurt timp.
Dezvoltarea pleacă de la infrastructură, iar în mandatul 2016-2020 am creat cadrul pentru următorul pas, acela de a deschide județul pentru investitori, pentru un turism de calitate, pentru o dezvoltare durabilă și economică, pentru un trai mai bun și mai sigur! PSD are o echipă puternică în județul Mehedinți și venim în fața dumneavoastră cu fapte, cu tot ceea ce am făcut în ultimii ani și cu dorința de a duce lucrurile mai departe! Am convingerea că vom continua să dezvoltăm județul împreună cu colegii din PSD și cu un Guvern PSD, așa cum am făcut-o în ultimii ani!”, a declarat președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

„Mi-am depus oficial, astăzi, candidatura pentru Primăria Drobeta Turnu Severin, cu simțul datoriei împlinite față de cetățeni și față de oraș. Am nevoie de un al doilea mandat pentru a-mi duce la bun sfârșit proiectele începute, dar și cele viitoare și, împreună cu președintele Aladin Georgescu, alături de care fac o echipă foarte bună, sper să convingem severinenii și mehedințenii de buna-credință și de puterea noastră de muncă. Campania mea va fi printre severineni, rezolvând problemele orașului, așa cum s-a întâmplat în ultimii 4 ani. Mulțumesc pentru încrederea acordată, tuturor celor care mă susțin, echipei mele de candidați pentru Consiliul Local și promit, în continuare, să nu dezamăgesc!”, a declarat, la rândul său, primarul Marius Screciu.

 

Citit 2183 ori Ultima modificare Marți, 18 August 2020 09:24
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…