A primit cel mai frumos cadou de ziua sa de naștere, încrederea echipei PMP! Deputatul Ion Cupă și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, chiar de ziua sa de naștere, pe 17 august 2020. Vicepreședintele național al PMP intră în această cursă electorală, declarând ferm că răspunde în acest fel tuturor celor caută în Mehedinți o alternativă de dreapta adevărată, liberală și populară. VEZI CARE SUNT CANDIDAȚII PMP PENTRU CONSILIUL JUDEȚEAN!

Ion Cupă a fost însoțit de mulți membri ai acestui partid, care au dorit să-i fie alături la dublul eveniment care a avut loc: depunerea candidaturilor și aniversarea zilei sale de naștere. Ion Cupă a declarat cu prilejul depunerii partidului că își asumă această candidatură pentru a fi o reală alternativă de dreapta și a fi în slujba județului și a locuitorilor săi.

Totodată, Ion Cupă a subliniat că proiectul politic în care s-a implicat, PMP Mehedinți, este unul pe termen lung, că a construit în Mehedinți o echipă frumoasă, un partid în creștere, și că este încrezător atât în ceea ce privește șansele sale, cât și ale formațiunii pe care o reprezintă.

„Mi-am depus candidatura pentru președinția Consiliului județean Mehedinți, coincidență sau nu, chiar în ziua aniversării nașterii mele. Răspund în acest fel tuturor celor caută în Mehedinți o alternativă de dreapta adevărată, liberală și populară. Mehedințiul nu mai are timp de pierdut. Trebuie să tăiem răul de la rădăcină și să recuperăm pentru comunități, pentru oameni și viața lor, timpul pierdut. Amânările, bătutul pasului pe loc trebuie să devină istorie în Mehedinți. Pornim împreună pe un nou drum!”, a declarat deputatul Ion Cupă, candidatul PMP Mehedinți pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți.

Ion Cupă: „Le transmit șefilor de instituții publice cu atribuții de control aici în Mehedinți să se potolească, pentru că politica e politică, iar democrația e democrație!”

„Am venit aici pentru a creea un proiect frumos numit PMP Mehedinți și astăzi cred că am reușit. Ce s-a întâmplat până acum în Mehedinți, nu mi-a plăcut. Sunt foarte mulți primari în județ, care se cred stăpânii localităților și acesta este unul din motivele pentru care eu mi-a dorit să candidez. Am văzut furia și autoritatea greșit revărsate în politică a liderilor din comune, care vor să fie doar vătafi acolo și vreau să vă mai spun că mai există încă ceva foarte rău: cei aflați acum la putere au înțeles greșit mandatul pe care l-au primit de la noi parlamentarii, pentru a guverna țară. Din păcate, nu au avut răbdarea și înțelepciunea necesare să aștepte alegerile locale și parlamentare, pentru a fi legitimați de populație să guverneze România. Avem un ministru care nu a făcut ceea ce trebuia din poziția importantă pe care o deține, și-a folosit influența foarte puternică pentru a agresa, prin interpuși, adversarii politici. Le transmit șefilor de instituții publice cu atribuții de control aici în Mehedinți să se potolească, pentru că politica e politică, iar democrația e democrație! Este păcat, ne trezim acuma să ne întoarcem la metode vechi de prin anii 90 cu agresiuni la adresa celor care candidează de la alte partide!”, a mai declarat deputatul Ion Cupă, făcând aluzie directă la PNL Mehedinți.

Citit 2073 ori Ultima modificare Luni, 17 August 2020 22:45
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…