Candidații PSD pentru funcțiile de primari și consilieri locali din zona de nord a județului Mehedinți și-au depus duminică dosarele de candidatură. Alături de ei s-au aflat președintele PSD Mehedinți – Aladin Georgescu, candidat pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, dar și senatorul PSD Ionuț Sibinescu. La Bala, Baia de Aramă, Ponoarele, Izverna și Obârșia Cloșani, PSD propune candidați cu popularitate și viziune, pentru administrația locală a următorilor patru ani.

A fost o zi lungă și încărcată de momente emoționante pentru PSD, în zona de nord a Mehedințiului. Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și senatorul Ionuț Sibinescu au fost alături de candidații lor la funcțiile de primari și consilieri locali în orașul Baia de Aramă și în comunele Bala, Izverna, Obârșia Cloșani și Ponoarele.

„Zona de nord a județului Mehedinți a constituit prioritate în mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Mehedinți din punctul de vedere al infrastructurii rutiere! Am știut de la bun început că pentru a crea o zonă turistică, în nordul județului, este nevoie de drumuri bune. Așa am ajuns să elaborăm proiecte pentru toate drumurile, iar cele mai importante tronsoane au fost deja modernizate sau reabilitate, iar altele vor fi realizate în perioada următoare. Pentru alegerile locale din 27 septembrie, PSD are echipe de primari și consilieri care pot deschide comunele din nord către turismul de calitate, turism competitive”, a declarat Aladin Georgescu, după turul de forță din nordul județului.

„Sunt foarte optimist în ceea ce privește candidații noștri din zona de nord a județului Mehedinți. Avem cele mai bune echipe de consilieri și candidați buni pentru funcțiile de primari. Sunt plăcut surprins să găsesc pe listele de consilieri cei mai buni oameni. Le urez succes tuturor și sunt convins că vor fi învingători”, a declarat, la rândul său, senatorul PSD Ionuț Sibinescu.

La Bala, PSD merge cu Mihai Murdeală

„Am ales PSD pentru că este singurul partid care la momentul actual are grijă de întreaga populație. Am găsit la nivelul județului o echipă care a făcut foarte multe pentru județul nostru. Comuna Bala se găsește, conform statisticilor, în primele 26 de localități din România, declarate stațiuni balneoclimaterice. În ultimii 30 de ani, nu s-a făcut absolut nimic pentru dezvoltarea acestei stațiuni. Voi încerca, în mandatul meu de primar, să dezvolt armonios acestă stațiune, voi încerca să rezolv prioritățile zero ale cetățenilor comunei noastre, unde majoritatea satelor comunei nu au apă curentă. În mandatul meu, proiectele de finanțare se vor centra pe apă, stradă și canal. Trebuie să dezvoltăm stațiunea și activitățile adiacente pentru stațiune. Nu voi promite nimic din ceea ce nu voi putea realiza. Administrația locală din mandatul meu va lucre numai în slujba cetățenilor!”, a declarat, emoționat, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Bala, Mihai Murdeală.

Baia de Aramă merge cu candidatul PSD Florin Sanislav

„Avem o echipă puternică de consilieri, avem proiecte, dorim să facem treabă în orașul nostru. Invităm locuitorii din Baia de Aramă să fie alături de noi, pe 27 septembrie, să voteze pentru viitorul copiilor lor, pentru o direcție europeană a orașului lor, pentru un trai mai bun!”, a declarant candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Baia de Aramă, Florin Sanislav.

Ponoarele merge pe mâna unui fost primar destoinic, Georgică Pătrașcu

„Mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al comunei Ponoarele. Îmi propun ca în cei patru ani de mandate să scot acestă comună din anonimat. Comuna Ponoarele a rămas în urmă față de comunele învecinate și stăm foarte deficitar la infrastructură. Îmi propun să asfaltăm toate drumurile comunale, sătești, ulițele din toate satele comunei, să introducem apa pentru toată lumea, să realizăm canalizarea în sate. Doresc, de asemenea, ca activitățile culturale, sportive și educative să se revigoreze și să aducem comuna Ponoarele acolo unde îi este locul: perla județului Mehedinți!”, a declarant candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Ponoarele, Georgică Pătrașcu.

Izverna continuă pe mâna primarului Ion Stoican

„Sunt foarte multe proiecte în derulare la momentul actual în Izverna, iar la altele avem deja studiile de fezabilitate întocmite, cum ar fi asfaltări și alimentări cu apă. Avem, de asemenea, multe proiecte pe turism, pe care le avem în pregătire!”, a declarant candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Izverna, Ion Stoican.

La OBÂRȘIA CLOȘANI, candidatul PSD pentru funcția de primar este Claudiu Marius Achim.

Citit 3233 ori Ultima modificare Luni, 17 August 2020 09:38
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…