7 la sută! Doar atât Costele?

Potrivit unor surse politice, Uniunea Salvați România (USR) ar fi realizat un sondaj de opinie la nivelul municipiului Drobeta Turnu Severin. Mai mulți pretendenți și eventuali pretendenți la funcția de primar al municipiului ar fi fost măsurați în popularitate și intenție de vot. Printre aceștia și deja celebrul Constantin Gherghe. Rezultatul e jalnic!

Constantin Gherghe, Costel așa cum îl alintă prietenii, ar avea, potrivit unor surse, doar 7 la sută în intenția de vot, într-un sondaj efectuat de USR, dar neoficializat. La polul opus, actualul primar al Severinului, Marius Screciu se apropie de 43 la sută. De altfel, sondajele se vor face publice în campanie, iar dacă vor fi folosite doar pentru uzul intern al partidelor, cel puțin vor răsufla informații despre ele.

Constantin Gherghe s-a înhămat recent la conducerea interimară a PRO ROMÂNIA Mehedinți, dar nu a precizat cu certitudine dacă va și candida din partea acestui partid. Mai mult, nici nu face declarații publice, decât la o singură televiziune, care umblă cu el mai ceva ca și cu Sfintele Moaște.

Dacă informațiile se vor și confirma public, singura concluzie este aceea că mitul COSTEL GHERGHE s-a cam răsuflat, iar PRO ROMÂNIA ar putea eșua lamentabil la alegerile locale.

Citit 1745 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iunie 2020 14:06
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…