RAMONA CUPĂ, PMP SEVERIN: „Măștie trebuie distribuite gratuit angajaților”

Președintele PMP Drobet Turnu Severin, Ramona Cupă, consideră că statul sau autoritățile locale ar trebui să achiziționeze măștile pe care să le distribuie în mod gratuit prin farmacii, la intrarea în magazine, instituții, case de bilete pentru transportul de călători, etc. Liderul popularilor severineni așteaptă opiniile severinenilor.

„Purtarea, obligatorie de astăzi, a măștilor în spațiile publice închise (birouri, magazine, mijloace de transport, biserici, instituții administrative) este o măsură necesară, dar care ne restrânge libertatea. Cedarea de libertate nu ar trebui să vină la pachet și cu alte constrângeri de natura economică. Un calcul mediu ne arată că unui angajat care merge la muncă, zilnic, i-ar trebui cca 270 lei/lună pentru achiziționarea acestor măsti”, a declarant Ramona Cupă, președintele PMP Drobeta Turnu Severin.

Potrivit liderului popularilor severineni, „în Severin sunt peste 20 de mii de angajați plătiți cu salariul minim pe economie. Pentru acești oameni (și nu doar pentru ei) costul măștilor este o povară economică suplimentară care ar trebui eliminate”.

„Eu consider că statul/autoritățile locale ar trebui să achiziționeze măștile pe care să le distribuie în mod gratuit prin farmacii, la intrarea în magazine, instituții, case de bilete pentru transportul de călători etc”, a mai precizat Ramona Cupă.

De asemenea, liderul PMP Severin așteaptă opinia dumneavoastră.

Citit 739 ori
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…