PMP Mehedinți și-a prezentat astăzi, într-o conferință de presă, componența noului Birou Politic Județean, cu care va ataca alegerile locale. Președintele interimar, Nicolae Ivășchescu, a trasat și principalele coordonate ale modului în care va fi abordată bătălia electorală și lămurit două aspecte de strategie: Nu va face niciun fel de alianțe politice și va avea liste de candidați peste tot. (vezi toate declarațiile în VIDEO!)

Noul Birou Politic Județean PMP Mehedinți condus de președintele Nicolae Ivășchescu va avea 7 vicepreședinți și 9 secretari executivi:

Ramona Cupă – vicepreședinte;

Cătălin Vatamanu – vicepreședinte;

Adrian Moldoveanu – vicepreședinte;

Silviu Eugen Manofu – vicepreședinte;

Dan Rotaru – vicepreședinte;

Tomis Bondoc – vicepreședinte;

Daniel Trușculescu – vicepreședinte;

Luis Moise – secretar executiv;

Eduard Ciurel – secretar executiv;

Dumitru Pătășanu - secretar executiv;

Corina Bodea - secretar executiv;

Valentin Bălescu - secretar executiv;

Ion Vrăbete - secretar executiv;

Claudiu Iordache - secretar executiv;

Alin Nicolae Țînțaru - secretar executiv;

Mihăiță Mijache - secretar executiv.

De asemenea, PMP Mehedinți și-a anunțat oficial și primul candidat pentru o funcție de primar. Este vorba de Dan Cătălin Vatamanu, de profesie inginer, cel care va candida pentru postul de primar al orașului Baia de Aramă.

În altă ordine de idei, președintele interimar al filialei județene PMP Mehedinți, Nicolae Ivășchescu, a ținut să precizeze franc faptul că orice fel de zvonuri vehiculate în ultima vreme cum că PMP face alianțe de dreapta, cu PNL, sunt false. PMP nu va face niciun fel de alianță cu nimeni și va merge singur la alegerile locale. „PMP Mehedinți va avea liste în toate comunele, orașele și municipiile, nu am făcut niciun fel de protocol cu nimeni și vă asigur că mergem singuri în alegeri!”, a declarat Ivășchescu.

„Avem propriii candidați în toate localitățile din județul Mehedinți. Este mai bine singuri, pentru că noi am mers singuri tot timpul și am obținut scoruri electorale bune. Identificăm cei mai buni oameni pentru a fi candidați, iar această selecție se face în urma unor sondaje pe care le facem pentru fiecare fiecare oraș și comună a județului Mehedinți”, a mai declarat Nicolae Ivășchescu.

Citit 2079 ori Ultima modificare Vineri, 06 Martie 2020 23:39
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…