PMP MEHEDINȚI ARE UN NOU PREȘEDINTE

Organizația Județeană a Partidului Mișcarea Populară Mehedinți are un nou președinte, în persoana secretarului de stat în Ministerul Muncii, Nicolae Ivășchescu. Consilierul local Răzvan Roșca, tras pe dreapta!

Vicepreședintele PMP, deputatul Ion Cupă, a început seria de reforme în PMP Mehedinți. Oficialul a făcut un anunț important privind viitorul organizației popularilor din Mehedinți. Consilierul local Răzvan Roșca a fost debarcat din funcția de președinte al PMP Mehedinți, locul său fiind luat de secretarul de stat în Ministerul Muncii, Nicolae Ivășchescu (foto sus).

Deși e mai puțin cunoscut publicului larg, noul lider al PMP Mehedinți a mai fost secretar de stat și în Guvernul Boc iar, pentru o scurtă perioadă de timp, ministru interimar al Muncii și Protecției Sociale. De asemenea, Nicolae Ivășchescu a mai condus organizația PMP Dâmbovița, imediat după fuziunea dinte PMP și UNPR. Nicolae Ivășchescu este doctorand în științe militare și, conform CV-ului său, din 1992 a fost director general la mai multe firme.

Comunicatul oficial transmis de deputatul Ion Cupă

„Desemnarea, în ședința de ieri a Consiliului Național Executiv, a domnului Nicolae Ivășchescu în funcția de președinte interimar al PMP Mehedinți, în locul domnului Răzvan Roșca, este o decizie menită să întărească organizația județeană, marcând un restart politic absolut necesar.

Domnul Ivășchescu are experiența politică necesară în vederea pregătirii adecvate a PMP Mehedinți pentru competițiile electorale ale acestui an. Există și în județul Mehedinți o așteptare pozitivă a cetățenilor față de PMP care poate și trebuie să fie valorificată la maximum.

În calitate de Vicepreședinte național al PMP sunt convins că vom avea o colaborare foarte bună care să ne permită să atingem și în judetul Mehedinți, la fel ca și în celelalte județe ale regiunii, obiectivul strategic, acela de a fi reprezentați, prin votul cetățenilor, în cat mai multe structuri ale administrației publice locale. Oltenia poate fi un motor puternic al PMP în alegerile locale și parlamentare din acest an”.

Citit 1264 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Februarie 2020 12:00
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…