Imprimă această pagină
TICĂ ȘI GOGU, CAMPANIE ELECTORALĂ CU CACOFONII

Poate ați crezut că încă nu a început campania electorală! V-ați înșelat amarnic! La Baia de Aramă, scaunul lăsat liber de pușcăriașul Rafael este intens disputat, iar cel mai nou pretendent se numește Tică Stănescu, cel puțin pe facebook, nu știm dacă și în realitate. Acesta dorește ca împreună cu un anume Gogu să cucerească Primăria. Atuul lor? Discursul cacofonic!

Oameni buni, feriți-vă! Un anume Tică Stănescu anunță, pe proaspătul său cont de facebook, că va candida la funcția de primar al orașului Baia de Aramă. Nu ar fi nimic neobișnuit și nici rău în asta, dacă omul nostru nu ar avea cel mai cacofonic discurs public.

„Anunț public că candidez de primar la Baia de aramă. Cine mă vrea să vină pentru echipa de consilieri fac listele”, scrie nea Tică pe Facebook.

Dar omul nostru nu se oprește aici, ci mai adaugă o postare de un pitoresc aparte. În programul său electoral pare să fie și promisiunea „Dăm hoții la o parte și venim noi!”. De fapt, Tică și cu Gogu vor să facă o echipă fantastică la primărie și să dea de pământ cu toți incompetenții. Și dacă totuși, Tică și cu Gogu vor câștiga, promisiunile sunt colosale.

2 oameni noi pentru Primăria Baia de Aramă eu și gogu. Noi face ordine euprimar și gogu trandafir vice, Dăm hoții afară din Baia și venim noi, Lume ne alege că ne cunoaște, gogu face treabă la primarie, el tine toată primăria și a avut grijă de ea că dacă nu era el era praf o lua hoți cu totu. Vă rugăm să ne VOTAȚI să la treabă.”, scrie nea Tică pe Facebook.

Așadar, oameni buni, dincolo de cacofoniile în lanț, de gramatica mediocră și de schilodirea limbii române, la Baia de Aramă viitorul sună bine! Doar că, după ce simpatizanții l-au luat la șuturi, pentru a-și spori șansele de victorie, a șters capodopera de pe pagina sa de socializare, dar numai parțial: doar poza lui și pe a lui Gogu! Doar nu vreți ca omul să îl compromită pe Gogu, cu cacofoniile sale, cu gramatica jalnică și cu aura de mediocritate. Votați-l pe Tică, dar și pe Gogu, chiar dacă nu știți exact cum arată!

Ultima oră: Nea Tică, asaltat de fani, și-a șters contul de Facebook plin de cacofonii, drept pentru care nimeni nu mai are acum aces la capodoperele sale. Noi, însă, am păstrat, pentru eternitate, capodoperele gramaticale.

Citit 958 ori Ultima modificare Vineri, 21 Februarie 2020 14:26
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…