RALUCA TURCAN: „Am făcut un nou pas spre alegerile anticipate!”

Raluca Turcan: „PNL a depus la Parlament lista de miniștri și programul de guvernare. în 60 de zile, conform Constituției, neînvestirea unui Guvern permite dizolvarea Parlamentului de către Președintele României și organizarea alegerilor anticipate”.

„Azi am făcut, așadar, un nou pas spre alegerile anticipate, astfel încât puterea să ajungă din nou în mâna românilor, care să decidă la urne încotro se îndreaptă România! Atrag atenția că Parlamentul are obligația, conform Regulamentului, să fixeze votul în plen pentru investirea Guvernului în maximum 15 zile începând de astăzi. Anterior, trebuie convocat și calendarul audierii miniștrilor. Refuzul de a convoca plenul Parlamentului în care să aibă loc votul pentru învestirea Guvernului înseamnă un abuz flagrant! PSD ar trebui să aibă puțină decență și să susțină alegerile anticipate! Trei ani, cât a stat la conducerea Parlamentului, a făcut legi pentru infractori, fapt pentru care cele mai multe au fost declarate neconstituționale, au fost criticate de partenerii europeni și au condus la eliberarea de infractori deosebit de periculoși din penitenciare. Câți parlamentari PSD vor fi capabili să renunțe la indemnizații pentru a permite românilor să voteze pentru noua componență a Parlamentului? Avem nevoie să spunem STOP-JOC și să avem un nou Parlament care să muncească pentru români, nu să blocheze dezvoltarea țării!”, a declarat Raluca Turcan.

Citit 604 ori Ultima modificare Marți, 11 Februarie 2020 12:01
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…