Imprimă această pagină
PSD MEHEDINȚI, încrezători în șansele de câștig ale candidatului PSD (promovare electorală)

PSD Mehedinți este în campanie electorală în această perioadă. Turneul electoral prin comunele județului Mehedinți este unul convingător pentru oameni, care, prin atitudinea lor, îi determină pe cei de la PSD să fie tor mai încrezători în șansele de câștig ale doamnei Viorica Dăncilă.

Broșteni

Plecăm încrezători în șansele de câștig ale candidatului PSD, doamna Viorica Dăncilă, dupa ce am discutat cu oamenii prezenți în cel mai mare targ din mediul rural din Mehedinți, cel din comuna Broșteni și după discuții constructive cu echipa de campanie și cetățenii comunei Florești.

Oamenii ne-au rugat să nu cedăm și să depunem toate eforturile pentru binele românilor, pentru dezvoltarea României. Ne-au promis că, pe 10 Noiembrie îsi vor manifesta susținerea candidatului PSD pentru funcția de președinte al României și vor vota Viorica Dăncilă.

Baia de Aramă

Realizările administrative locale, județene și guvernamentale sunt apreciate și în orașul Baia de Aramă.

Guvernul PSD, condus de doamna Viorica Dăncilă, a luat măsuri care au contribuit la dezvoltarea nivelului de trai al fiecăruia dintre noi.

Ieșim la vot și punem ștampila pe poziția 5!

Votăm Viorica Dăncilă președinte al României!

Greci

Partidul Social Democrat a avut curajul, deschiderea și încrederea de a promova primul primar de sex feminin din județul Mehedinți, la comuna Greci, primul premier femeie și tot PSD va da și primul președinte femeie, în persoana doamnei Viorica Dăncilă.

Acest fapt denotă că Partidul Social Democrat crede în egalitatea de șanse a tuturor membrilor săi, indiferent de gen, adoptă în interiorul partidului politici democratice, nediscriminatorii, astfel că femeile au șansa de a accede în funcții în interiorul partidului, au șansa de a fi susținute și promovate, fapt care nu se regăsește în politicile altor partide.

Avem încredere în competența membrilor de partid ai PSD, suntem convinși că doamna VIORICA DĂNCILĂ va fi un președinte care va reprezenta interesele tuturor românilor, care va depune toate eforturile pentru o Românie puternică și prosperă.

De aceea, pe 10 noiembrie #VotămVioricaDăncilă, votăm omul care iubește toți românii, omul care iubește România!

Strehaia

Dimineți frumoase alături de locuitorii orașului Strehaia.

Suntem alături de fiecare român și vom lupta în continuare pentru România!

Vă mulțumim că ne apreciați proiectele, ne încurajați să continuăm, acest fapt contând pentru noi, deoarece urmează bătălii importante și avem nevoie mai mult ca oricând de susținerea dumneavoastră.

Strehaia VOTEAZĂ PSD! Mehedințiul este alături de Viorica Dăncilă!

Cujmir

Și în comuna Cujmir, oamenii sunt conștienți de faptul că Partidul Social Democrat a acordat atenție problemelor tuturor românilor, guvernul PSD investind în fiecare localitate din România, indiferent de culoarea politică a conducerii administrative, deoarece noi suntem alături de fiecare român și nu am neglijat niciodată pe nimeni.

În prezent, în comuna Cujmir sunt în derulare 3 proiecte ale guvernului PSD prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2.

Votăm Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale și împreună vom continua să dezvoltăm satele românești!

Gârla Mare

La mulți ani, domnule primar al comunei Gârla Mare, Baicu Dumitru !

Campania electorală continuă! Sărbătorim împreună, muncim și luptăm în fiecare zi pentru mehedințeni.

Noi suntem o mare și frumoasă familie social - democrată și suntem mereu alături de fiecare romăn, alături de fiecare mehedințean.

Votăm poziția 5 pe buletinul de vot!

VOTĂM VIORICA DĂNCILĂ PREȘEDINTE!

Gruia

Suntem alături de toți mehedințenii, ne face plăcere atunci când reușim să fim în mijlocul lor și să ne bucurăm alături de ei de lucrurile frumoase pe care am reușit să le facem împreună.

La Gruia, oamenii sunt alături de Partidul Social Democrat iar pe 10 Noiembrie vom vota un președinte implicat și muncitor. Pe 10 Noiembrie VOTĂM Viorica Dăncilă!

Baia de Aramă, Ilovăț, Isverna și Ponoarele

Am fost prezenți în orașul Baia de Aramă și în comunele Ilovăț, Isverna și Ponoarele, unde am avut întâlniri cu echipele de campanie și simpatizanții PSD, dar și cu ceilalți cetățeni din aceste localități, pentru că Partidul Social Democrat este alături de fiecare român și părerea fiecăruia este importantă pentru noi.

Votăm Viorica Dăncilă pe 10 Noiembrie, pentru că România are nevoie de un președinte muncitor și implicat care să lupte pentru Interesele țării noastre!

Citit 1008 ori Ultima modificare Duminică, 27 Octombrie 2019 20:05
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…