Primarul ales al comunei Prunișor, Emilian Cornel Vîlcu, a depus astăzi jurământul, împreună cu consilierii locali aleși. După 20 de ani de domnie a fostului edil-șef Nandi Covlea, comuna este în fața unei noi perspective generoase de dezvoltare și a unui drum ascendent pentru a intra în rândul comunelor civilizate din Europa. Alături de noul primar s-a aflat întreg stafful de conducere al PMP și deputatul Ion Cupă. Emoțiile momentului nu au lipsit. Urmăriți, în materialul video, cele mai frumoase momente ale unei zile de neuitat!

Cel de-al doilea primar ales al PMP, Emilian Vîlcu, a depus astăzi jurământul și a preluat oficial mandatul de primar. Momentul este unul istoric pentru comuna mehedințeană care a fost guvernată în ultimii 20 de ani de un singur personaj, trecut de acum la capitolul amintiri triste, Nandi Covlea. Nu au lipsit de la adunarea solemnă nici emoțiile noului început, iar primarul Vîlcu a făcut apel la consilierii aleși pentru o colaborare constructivă în interesul dezvoltării pe care locuitorii comunei Prunișor o așteaptă în urma votului de la alegerile locale.

Alături de noul primar, ales pe listele PMP, s-au aflat Ramona Cupă – președintele PMP Mehedinți, Georgeta Stelescu – secretarul general al PMP Mehedinți, Dumitru Cioană – secretarul executiv al PMP Mehedinți, deputatul PMP Ion Cupă, dar și foarte mulți colegi, prieteni și apropiați ai noului primar.

„Trebuie să fim uniți de acum încolo, să punem umărul pentru a duce această comună acolo unde îi este locul, iar în patru ani să avem o comună cu adevărat europeană. Am nevoie de sprijinul dumneavoastră, voi fi primarul tuturor și nu trebuie să uităm niciodată că am fost aleși de oameni și nu trebuie să le înșelăm așteptările”, le-a spus noul primar consilierilor locali.

La capătul unei campanii frumoase și intens disputate, PMP Mehedinți a reușit să obțină 2 consilieri județeni, 45 de consilieri locali și 2 primari, iar acum se pregătește pentru a face o figură frumoasă la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Citit 3096 ori Ultima modificare Joi, 29 Octombrie 2020 00:19
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…