Unul dintre cele mai bune discursuri de la Conferința Județeană a PSD Mehedinți a aparținut lui Marius Screciu, primarul Severinului. Câștigător fără emoții al funcției de președinte executiv al PSD Mehedinți, într-o competiție nesemnificativă cu Constantin Trușcă, Screciu a cerut recunoaștere politică pentru performanțele PSD Mehedinți, înregistrate la toate alegerile de după 2016, dar și sprijin pentru obiectivele majore la municipiului, termoficarea și Portul Drobeta. Urmăriți discursul în materialul video aflat deasupra textului!

„Nu este posibil ca un oraș ca Turnu Severin să nu aibă o faleză, nu e posibil să nu avem noi, comunitatea, să investim, să ne implicăm în această problemă. Nimeni nu știe mai bine ca noi ce trebuie portului, din punct de vedere turistic și comercial și cred că trebuie să ne sprijiniți. Este de datoria dumneavoastră să ne sprijiniți pentru ca această unitate emblematică pentru noi, ca oraș la Dunăre, să revină comunității!”, a declarat primarul Severinului, în prezența prim-ministrului Viorica Dăncilă și a ministrilor Eugen Orlando Teodorovici, Petre Daea, Marius Budăi, Sorina Pintea, dar și a secretarului general al PSD – Mihai Fifor.

„Suntem o organizație fruntașă! Nu suntem respectați, la valoarea pe care o avem!”

De pe scena Sălii Palatului Cultural, în fața a peste 500 de delagați la Conferința Județeană, dar și în fața premierului României și a patru miniștri ai Cabinetului Dăncilă, Marius Screciu a cerut respect. Un respect care se cuvine unei organizații județene cu performanțe deosebite!

„Tot timpul am fost lăsați undeva la spate, ori lucrul acesta nu e normal! Avem nevoie să fim puși acolo unde ne e locul, avem nevoie de sprijin politic, avem și noi oameni competenți care pot ocupa funcții! Trebuie să avem un grup de lucru care să vină să discute cu conducerea centrală, atunci când este nevoie de sprijin!”, a mai declarat Marius Screciu.

Intervenția primarului Severinului a avut efect și nu a rămas neobservată de Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, care a precizat că va ajuta municipiul.

Iată ce a răspuns Teodorovici:

De asemenea, Marius Screciu a salutat OUG 53 care se referă la termoficare și salubritate și care permite construirea unei termocentrale, în acest sens 85% din bani constituie contribuția Guvernului, iar 15% cea a municipalității.

 

Citit 2238 ori Ultima modificare Joi, 18 Iulie 2019 22:55
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…