DANIEL SUCIU: „Cea mai profundă solidaritate este cea între aleșii locali”

Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, a participat la Ședința Consiliului Director al CCRE/CEMR, organizată de Asociația Comunelor din România (ACoR), împreună cu Consiliul Comunelor şi Regiunilor din Europa (CCRE/CEMR).

„Viitorul Europei pleacă de la solidaritate și cred că cea mai profundă solidaritate este cea între aleșii locali. A fost o bucurie pentru mine să particip astăzi la Ședința Consiliului Director al CCRE/CEMR, organizată de Asociația Comunelor din România (ACoR), împreună cu Consiliul Comunelor şi Regiunilor din Europa (CCRE/CEMR). O ocazie bună de a mă reîntâlni cu Karl-Heinz Lambertz, Președintele Comitetului European al Regiunilor și de a le fi gazdă în țara noastră celor este 120 de reprezentanți ai asociațiilor membre ale CEMR din toată Europa. Le-am spus că au și vor avea mereu în România un partener solid de dialog și că astfel vom reuși să identificăm soluții concrete pentru toți cetățenii Uniunii Europene, indiferent de localitatea, regiunea sau statul membru de proveniență”, scrie ministrul Daniel Suciu pe contul său de socializare.

Citit 1487 ori Ultima modificare Marți, 11 Iunie 2019 23:54
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…