Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a subliniat realizările pentru anul care tocmai se încheie, dar și proiectele pe care le are în vedere pentru anul 2019.


„În anul 2018 punctual am reuşit să terminăm cele două bulevarde, respectiv Splai Mihai Viteazul şi Porţile de Fier, am amenajat zona ANL, am reuşit să luăm bani pentru asfaltarea străzilor la Schela, Gura Văii, Veteranii de Război, am finalizat alei, parcări, căi de acces. Pot să spun că anul 2018 a un an bun la care ne raportăm pozitiv”, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, in cadrul conferintei.

Pentru anul 2019, unul din proiectele importante de care Marius Screciu vrea să se ocupe este extinderea reţelei de gaze.

„În 2018, din păcate, nu am reuşit extinderea reţelei de gaze, dar aceasta nu din cauza noastră. Pentru că a existat un contract semnat cu Ministerul Energiei valabil până la 1 ianuarie 2019, care ne-a ţinut în loc. Am câştigat procesul cu firma şi am demarat procedura de a desemna o altă firmă care să se ocupe de acestă investiţie. În 2019 trebuie să demarăm investiţia de extindere a reţelei de gaze în municipiul Drobeta Turnu Severin, pentru că este o investiţie foarte importantă pentru comunitate”, a mai spus Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, urează tuturor severinenilor să aibă parte de un CRĂCIUN FERICIT, de Sărbători Fericite și pline de bucurie, sănătate și împliniri! De asemenea, primarul le mulțumește severinenilor pentru încredere și sprijin și le urează un sincer și călduros LA MULȚI ANI!

Citit 5612 ori Ultima modificare Vineri, 21 Decembrie 2018 14:46
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…