Consiliul local al municipiului Drobeta Turnu Severin s-a reunit astăzi într-o ședință ordinară pe a cărei ordine de zi s-au aflat nu mai puțin de 40 de proiecte foarte importante pentru severineni. În urma deciziilor luate prin vot de consilieri vor fi reabilitate grădinițe și școli din municipiu și se vor face investiții importante pentru dezvoltarea armonioasă a municipiului nostru. Totodată a fost abordată și problema delicată a termoficării.

 

O ședință cu multe proiecte pe ordinea de zi și cu discuții despre probleme stringente ale comunității! Printre proiectele aprobate de consilieri se numără reabilitarea Colegiului Economic Theodor Costescu și a 6 grădinițe. Mai mult, tot în aceeași ședință s-a aprobat lista de repartizare a locuințelor pentru tineri, de tip ANL și s-a aprobat un regulament privind organizarea, funcționarea și a cimitirelor aflate în proprietatea publică a municipiului.
Dezbaterile din cadrul ședinței au vizat și situația delicată a asigurării termoficării orașului în iarna care va veni și s-a stabilit că trebuie găsite soluții urgente și viabile, pentru a nu mai fi în situația de a repeta ceea ce s-a întâmplat anul trecut.

Consiliul Local al municipiului Drobeta Turnu Severin funcționează în acest moment foarte bine, iar consilierii par să lucreze într-o armonie perfectă, ceea ce nu poate fi decât benefic pentru severineni. Singura problemă gravă care mai rămâne de rezolvat și pentru care se caută cu disperare soluții, este cea a termoficării.

Citit 3109 ori Ultima modificare Vineri, 28 Aprilie 2017 08:17
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…