Interviu telefonic cu Gabriela Dobrotă, consilier municipal, Consiliul Local Drobeta Turnu Severin (VIDEO).


La doar câteva zile după ce filiala județeană a Partidului Mișcarea Populară a organizat o întâlnire dubioasă, cu ușile închise, cu membrii de partid din județ, Gabriela Dobrotă ia atitudine. Într-un interviu telefonic, consilierul municipal spune că nu crede într-o încercare de puci din partea președintelui interimar Cătălin Voinea, ci doar într-o dezinformare a acestuia.

Despre lipsa de transparență și practica ușilor închise, Dobrotă spune că acestea ar fi consecințe ale unei stări de panică din partea liderului interimar. Chiar dacă este sufletul filialei, Dobrotă nu vrea să candideze la șefia PMP Mehedinți.

Ultima ședință a PMP Mehedinți, transformată într-un soi de circ cu ușile închise, nu a rămas fără ecou la nivelul celor mai importanți activiști ai filialei județene. Președintele interimar al PMP Mehedinți, Cătălin Voinea, a fost acuzat că a încercat organizarea unui puci împreună cu o aripă mai radicală din filială. Într-o ședință zgomotoasă, ținută cu ușile închise, interimarul Cătălin Voinea a dat dovadă de o lipsă totală de transparență. Atitudinea consilierului municipal Gabriela Dobrotă este una temperată, aceasta spunând că puci e prea mult spus și că liderul interimar a fost dezinformat de unii care își doresc puterea în filială.

Gabriela Dobrotă a dorit să lămurească și situația fostului lider al partidului, Eugen Golea, despre care spune că a făcut rău partidului, într-un anumit moment.

Deși la un moment dat a condus partidul, acum Gabriela Dobrotă spune că nu mai este interesată de a prelua șefia filialei și de aceea nici nu va mai candida. Și-ar dori ca partidul să fie condus de oameni tineri, capabili și cu perspectivă.

Situația din PMP Mehedinți este totuși departe de a deveni liniștită, iar până la conferința județeană de alegeri, luptele pentru putere ar putea continua să fie aprige. La fel de adevărat este și faptul că Gabriela Dobrotă mai are încă forța necesară de a-și impune autoritatea în filiala județeană.

Citit 1567 ori Ultima modificare Marți, 25 Aprilie 2017 03:14
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…