Viceprimarul municipiului Orșova, Aurelian Trușcă, l-a înjurat, ca la ușa cortului pe un consilier municipal, chiar în timpul unei ședințe ordinare a forului legislativ local. „Bă nesimțitule, bă! Bă idiotule! Împuțitule! Dacă își dau una acum, te găsesc dracii! Bă nemernicule!” – așa i s-a adresat viceprimarul consilierului municipal Adrian Cican, în timp ce acesta din urmă cerea explicații privind lipsa documentației tehnice de la mapa unui proiect de pe ordinea de zi. (IMAGINI VIDEO ȘOCANTE!)


Momente tensionate și vorbe grele s-au aruncat, într-un vacarm înfiorător, în timpul unei ședințe ordinare a Consiliului Local al municipiului Orșova, de către viceprimarul municipiului, unui consilier care cerea insistent să fie pusă documentația tehnică la mapa unui proiect aflat pe ordinea de zi a ședinței. Proiectul viza aprobarea unei rectificări de buget, prin care se aloca o sumă foarte mare către două proiecte de investiții, fără ca la mapele de ședință ale consilierilor să fie adăugate proiectele tehnice și fără justificarea necesității alocării acelor fonduri.

Discuțiile tensionate au plecat de la faptul că pe ordinea de zi se cerea aprobarea unui proiect de investiții, despre a cărui documentare consilierii nu fuseseră îndeajuns de informați asupra prețurilor contractate și asupra cantităților de lucrări contractate. Consilierul PND Adrian Cican a reacționat dur atunci când viceprimarul Aurelian Trușcă i-a arătat două documentații separate, în timp ce consilierii nu aveau la mapă acele documentații și nu le studiaseră, pentru a putea vota în cunoștință de cauză. „Nu votăm proiecte, fără să știm ce votăm și unde se duc banii, nu vrem ca banii să intre în buzunarele unora!”, a spus consilierul Adrian Cican.

Acesta a fost momentul în care viceprimarul Aurelian Trușcă a izbucnit într-o criză de nervi, s-a ridicat în picioare și a început să urle la consilierul Cican, făcându-l în toate felurile. „Bă nesimțitule, cine bagă banii în buzunar? Dacă își dau două acum, te găsesc dracii! Bă idiotule! Bă nemernicule! Pleacă dracului! Faci orașul de râs! Băi împuțitule! Nenorocitule, nenorocitul dracului!”, i-a strigat viceprimarul, consilierului Cican.

Culmea este că, aflat chiar lângă înfierbântatul Trușcă, primarul municipiului, Marius Stoica, în loc să îl calmeze, a sărit tot la gâtul lui Adrian Cican, pe care l-a admonestat că ar trebui să îi fie rușine să îl jignească pe un om cu atâta competență cum este viceprimarul Trușcă. „Îi atrag atenția domnului consilier Cican să aibă bun simț și să nu mai aducă acuzații unui om de competența domnului viceprimar!”, a strigat nervos primarul Marius Stoica.

În timp ce viceprimarul Trușcă îl făcea în continuare „nesimțit” pe Cican și urla ca disperatul, cineva din publicul care asista la ședință, de pe margine, a strigat: „Sunați acum la 112!”. Președintele de ședință a reușit, până la urmă, cu mare greutate, să îl calmeze pe viceprimar și să reia lucrările ședinței, transformate în circ.

Citit 3828 ori Ultima modificare Marți, 27 Septembrie 2016 01:25
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…