Cei 6 consilieri PSD de la Orșova și-au preluat mandatele

Echipa de consilieri PSD Orsova și-au început manadul oficial, odată cu învestirea înfuncție, din data de 26 octombrie 2020. Cei 6 consilieri își propun o activitate intensă și susținută pentru atragerea de proiecte importante pentru Orșova și pentru dezvoltare.

„PSD Orșova vă propune proiecte importante pentru Orsova și pentru orșoveni, pe care sperăm să le susțină și ceilalți consilieri locali, pentru ca orașul nostru să se schimbe! Avem nevoie, în cadrul Consiliului Local de liniște, conlucrare și de proiecte pentru a dezvolta orașul! Iar întreaga noastră echipă de consilieri va milita pentru dezvoltarea orașului, aducerea de fonduri europene, fiind o nevoie foarte mare de investiții în zona turismului si a creării locurilor de muncă”, a declarat președintele PSD Orșova și liderul grupului PSD din Consiliul Local, Constantin Popescu.

Echipa consilierilor PSD din Consiliul Local Orșova:

Constantin Popescu

Mariana Bijan

Florin Tufă

Viorica Sănătescu

Mircea Sperdea

Virgil Panek

Citit 2260 ori Ultima modificare Marți, 27 Octombrie 2020 12:05
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…