Ședință de vis la Consiliul Județean Mehedinți! Aladin Georgescu i-a chemat pe consilieri la o ședință de îndată pentru a le explica faptul că drumul dintre Bunoaica și Cireșu e prea lat. Asta în condițiile în care drumul nici nu a fost construit. După doi ani de căutări febrile și de calcule sofisticate, președintele și aparatul său de specialitate au ajuns înapoi la studiul de fezabilitate și la lățimea optimă.

O ședință de Consiliu Județean care va rămâne în istoria neagră a instituției s-a ținut astăzi în regim de îndată. Graba și precipitarea cu care s-a organizat pleacă de la niște calcule greșite privind lățimea unui drum ce trebuia construit din fonduri europene. După doi ani de chin, celebrul drum de 5,4 kilometri dintre Bunoaica și Cireșu nu mai poate fi început, se întoarce la studiul de fezabilitate și se reia de la zero, doar pentru că abia acum s-a ajuns la concluzia că e prea lat. Incompetența pare să fi lovit din nou Consiliul Județean, care se joacă cu o finanțare de vreo două milioane de euro.

Desigur, președintele a chemat în ajutor serviciul de specialitate pentru a explica cum stă treaba și de de trebuie să scadă lățimea drumului. De aici am aflat că lățimea drumului este invers proporțională cu creșterea salariului și a ratei inflației.

Proiectul are o valoare totală de aproximativ două milioane de euro şi vizează îmbunătăţirea infrastructurii rutiere ce face legătura între localităţi din Mehedinţi şi Golubac. Rezultatele proiectului ar fi trebuit să conducă la reabilitarea a 5,4 km de drum judeţean în judeţul Mehedinţi (DJ 607 B Bunoaica-Cireşu) şi 3,9 km de drum nou în localitatea Golubac, Serbia. Proiectul a fost semnat anul trecut, în iunie.

Citit 2719 ori Ultima modificare Marți, 24 Aprilie 2018 19:06
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…